ZomerZoeteZotheid

Mooie titel toch! Al zeg ik het zelf. ZomerZoeteZotheid is de titel die een serie video’s meegeef. Van deze serie staat inmiddels de eerst online op mijn YouTube kanaal. In de ZomerZoeteZotheid serie laat ik verschillende producten zien uit de drie lopende catalogi. De jaarcatalogus, de minicatalogus juli-december en natuurlijk ook uit de sale a bration folder. Gewoon omdat het kan, omdat ik het leuk vind om te doen en ik hoop jullie er ook een plezier mee te doen.

Hieronder de link naar de YouTube video die ik maakte; ik heb gewerkt met de product collectie HUES OF HAPPINESS

Bestellen bij mij; Papier Plezier

Alle producten waar ik mee werk zijn via mijn te bestellen. Iedere vrijdag plaats ik een verzamelbestelling. Zo kun je besparen op de verzendkosten; bestel je een van mijn maanpakketten dan kan je bestelling op verzoek met het maandpakket meegestuurd worden ( ik zal dat altijd even navragen) .

Bestellen kan direct bij mij in de webshop. Bestel je in de webshop vergeet niet om de HOSTCODE (3QE6CZZD*) te gebruiken. In de webshop betaal je altijd via PayPal ( hier kun je een gratis account van aanmaken) of via een creditcard.

Betaal je liever “gewoon” via een betaalverzoek dan kun je natuurlijk ook direct via mij bestellen; via ellyrijnvissu@gmail.com of via dit bestelformulier

Ik wens jullie een hele goede zomer ( vakantie ) met veel knutsel en kijkplezier. Kom af en toe even rondkijken; hier of in mijn webshop! Tot snel. Groetjes Elly

* let op! de hostcode veranderd regelmatig; klik op het label “hostcode” naast of onder dit bericht. Je komt dan direct in mijn webshop en bij het winkelmandje staat de juiste hostcode; ga je online bestellen dan hoef je niets meer te doen.

Translate »