Workshops

 

Op deze pagina vind je de verschillende workshops die ik op de planning heb staan. Er komt regelmatig iets nieuws bij dus vergeet niet om af en toe een kijkje te nemen! Voor meer informatie mag je me altijd mailen of bellenVoor alle workshops kun je  inschrijven via onderstaand formulier.


 • KOFFIE&KERSTKAARTEN

 • 21 november  14.00- 16.00 en 19.30 – 21.30 uur
 • 27 november 14.00-1600 uur
 • 28 november 19.30-21.30 uur
 • 3 december 19.30 -21.30 uur
 • 4 december 14.00 – 16.00 uur
 • 11 december 14.00 – 16.00 uur
 • 12 december 19.30 – 21.30 uur

De Koffie-Kaart-Kletsen van november en december zullen (bijna) helemaal bestaan uit het maken van kerst- en winterkaarten .

De basisprijs voor twee kaarten met enveloppe is € 8,00 en voor iedere extra kaart/envellope  die je maakt betaal je € 2,00. Er wordt gewerkt met de exclusieve en mooie Stampin’Up! producten. Uiteraard mag je ook bij deze workshops gebruik maken van alle gerreedschap en benodigdheden

Als je je aanmeld voor vijf keer Koffie-Kaart-Kletsen  en/of Koffie&Kerstkaarten is de zesde workshop gratis (je krijgt van mij een stempelkaart die je bij de zesde keer mag gebruiken)

Aanmelden kan tot een dag voor aanvang van de workshop via formulier bovenaan deze pagina.

Aanmelden is ook mogelijk via email of facebook (evenement)


Koffie, Kaart en Kletsen

Stampin'Up! AC 2019-2020

De naam zegt het al! Er isKoffie of Thee met iets lekkers. Het is gezellig, er wordt lekker gebabbeld en er worden kaarten gemaakt. Je kan kiezen uit verschillende kaarten om te maken.  Daar zit voor iedereen wel iets bij,  van een eenvoudige stempelkaart tot een kaart met meerdere lagen.  Iedereen kan meedoen, of je nu net begint of dat je veel ervaring hebt met deze hobby.  Dit zijn workhops die voor iedereen leuk en gezellig zijn!  De basisprijs voor twee kaarten met enveloppe is € 8,00 en voor iedere extra kaart/envellope  die je maakt betaal je € 2,00. Er wordt gewerkt met de exclusieve en mooie Stampin’Up! producten. Uiteraard mag je ook bij deze workshops gebruik maken van alle gerreedschap en benodigdheden

  . half december komen hier de data’s voor de eerste helft van 2020!

Als je je aanmeld voor vijf keer Koffie-Kaart-Kletsen  en/of Koffie&Kerstkaarten is de zesde workshop gratis (je krijgt van mij een stempelkaart die je bij de zesde keer mag gebruiken)

Aanmelden kan tot een dag voor aanvang van de workshop via formulier bovenaan deze pagina.

Aanmelden is ook mogelijk via email of facebook (evenement)

 


Kerstworkshop

Stampin'Up! AC 2019-2020

 

Dit is de maandworkshop voor december! Deze keer niet door de week maar op zaterdagmiddag 14 december van 13.30 – 17.00 uur. De workshop zal uiteraard helemaal in het teken van de kerst staan. Wat het gaat worden? Iets voor op tafel, iets voor aan de muur en een weggevertjes voor onder de boom…….Deze keer niet alleen koffie en thee….. We sluiten de middag af met een wijntje of fris met een lekker hapje.

 • De prijs voor deze Kerst-Workshops is €12,50
 • Dit is inclusief het workshop-pakket
 • Gebruik van alle gereedschap en benodigdheden
 • Koffie-Thee met iets lekkers daarbij
 • een leuk klein bedankcadeautje

  Aanmelden kan tot 8 december  via formulier bovenaan deze pagina.

of bij mij persoonlijk  en

Aanmelden is ook mogelijk via email of facebook (evenementen)


Wil jij iets anders dan een gewone stempelworkshop of party

Neem dan contact met me op in overleg is er veel mogelijk! Van een  1 op 1 workshop tot een gezellig avond! We kunnen dat samen invullen. Ook voor een bijvoorbeeld een vriendinnenmiddag/avond, een onderdeel van een vrijgezellenparty, babyshower , kinderfeestje ( vanaf 8 jaar!), moeder-dochterdagen  wil ik graag tijd vrij maken.  Ik vertel je er graag meer over!  Bel me ( 0610341500) of stuur een mailtje naar ellyrijnvissu@gmail.com.

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin