Workshops

 

Op deze pagina vind je een gevarieerd aanbod creatieve workshops die ik op de planning heb staan voor het eerste halfjaar van 2020. Er zal wel eens een kleine wijziging zijn of iets extra’s  bijkomen dus vergeet niet om af en toe een kijkje te nemen! Voor meer informatie mag je me altijd mailen of bellen.

Naast deze workshops is er altijd de mogelijkheid om met een groepje een workshop naar keuze te komen doen. In overleg is er heel veel mogelijk.

Voor alle workshops opgave via dit formulier 


Kaart&Koffie

 

De naam zegt het al! Er worden kaarten gemaakt. Er is altijd Koffie of Thee met iets lekkers. Het is gezellig en er wordt lekker gebabbeld en. Je kan kiezen uit verschillende kaarten om te maken.  Daar zit voor iedereen wel iets bij,  van een eenvoudige stempelkaart tot een kaart met meerdere lagen.  Iedereen kan meedoen, of je nu net begint of dat je veel ervaring hebt met het maken van kaarten.  Dit zijn workhops die voor iedereen leuk en gezellig zijn!  De basisprijs voor twee kaarten met enveloppe is € 8,00 en voor iedere extra kaart/envellope  die je maakt betaal je € 2,00 p/st. Er wordt gewerkt met de exclusieve en mooie Stampin’Up! producten. Uiteraard mag je ook bij deze workshops gebruik maken van alle gerreedschap en benodigdheden. Er is maximaal plaats voor 4 personen dus even aanmelden vooraf om zeker te zijn van een plaatsje !

Zodra er weer iets bekend over wanneer er weer meer mogelijk is volgt hier bericht


Timeless Tropical

 

  • 28 Mei 19.30 – 22.00 uur
  •  3 juni 13.30 – 16.00 uur
  • Alleen workshop             –                € 15,00
  •         Timeless Tropical stempelset met workshop  –    € 35.00
  •                   Timeless Tropical bundel met workshop  –  € 65,00
  • KLik hier hier om je op te geven voor deze workshop
  • aanmelden kan t/m 15 mei…………..
  • of geef deze weg als moederdagcadeau!

ik zorg voor een leuk verpakte tegoedbon als je deze workshop aan je moeder cadeau doetStempelfeestjes aan huis:kennis maken met Stampin’Up!

Heb je zin in een creatieve ochtend, middag of avond samen met je vriendinnen en/of bekenden? Geen probleem! We plannen samen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf) en ik kom met mijn stempels, inkt, papier en andere materialen bij jou thuis.

Samen maken jullie 2 projecten (dat kan in overleg een kaart en/of cadeauverpakking zijn). Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie lekker aan de slag. En ondertussen kletsen jij en je vriendinnen gezellig bij. Succes en plezier gegarandeerd!
Je ontvangt bovendien GRATIS de Stampin’ Up! jaar- en seizoenscatalogus met daarin de complete collectie producten en leuke, inspirerende voorbeelden.
De gezellige stempelsfeestjes duren ca. 2-2,5 uur en zijn ideaal om kennis te maken met de unieke stempels en producten van Stampin’ Up!, de nieuwste materialen uit te proberen of een leuke techniek te leren. Grote kans dat je gasten na deze workshop ook enthousiast zijn geworden en thuis aan de slag willen gaan met de mooie en unieke producten van Stampin’ Up! Uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om de producten te bestellen. En afhankelijk van het enthousiasme van de gasten, kun jij dan wellicht gratis cadeautjes uitzoeken. Dubbel feest!
Heb je zelf onvoldoende ruimte thuis? Of geen zin aan die “rommel”thuis? Dan is het mogelijk om  jouw vriendinnen mee te nemen naar mijn workshopruimte en gaan we daar gezellig aan de slag!
Voor meer informatie: stuur even een e-mail naar mij en ik neem zo snel mogelijk contact op met jou
PRIJZEN & DATA: In overleg (vanaf € 5,00 p.p. )

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »