Workshop @ My Place & Workshops op Locatie!

Wil je een middag of avond een workshop komen doen – al dan niet samen met je vriendin, zus, moeder enz. – dan is dat mogelijk. Neem contact op dan plannen we een middag of avond in.

Scrol eens door deze pagina heen voor de verschillende mogelijkheden die ik dit jaar tot en met juni op het programma heb staan. Er kan altijd nog iets bijkomen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem ook dan contact op; vragen is vrij en er is heel veel mogelijk!


Kaartenbuffet

“Stempel jezelf de Jaarcatalogus 22-24 in”

Wekelijks nieuwe voorbeelden waar je uit kunt kiezen om zo kennis te kunnen maken met diverse bundels, productpakketten en Designpapier uit de nieuwste Jaarcatalogus. Je mag drie verschillende kaarten uitkiezen en ontvangt van mij dan de bijpassende kaartpakketjes . Deze pakketjes bevatten het basismateriaal ( met extra’s!) voor de kaarten.

Kosten Kaartenbuffet : € 12,50

Je krijgt dan:

  • drie kaartpakketjes naar keuze
  • gebruik overige benodigdheden
  • beknopte werkbeschrijving gekozen kaarten
  • koffie/thee met iets lekkers

Workshopdatums

  • dinsdag 7 juni ’s middags 13.30 – 16.00 uur
  • donderdag 9 juni ’s avonds 19.30 – 22.00 uur

Workshop: Magneetbordkit Mooie Dagen

Een zo geheten product gerelateerde workshop waarbij ik de verschillende mogelijkheden met deze kit ga laten zien. Niet alleen de standaardmogelijkheden ; Deze kit bied nog zoveel meer! 

Ook deze workshop is op afspraak te volgen.

De workshop  kost 35,00 en is inclusief het materiaalpakket waar de magneetbordkit t.w.v. € 31,– een onderdeel van is.


Kun je geen workshops komen volgen omdat de afstand te groot is? Of ga je liever thuis aan de slag met onze mooie Stempel-producten en papier? Kijk dan eens op de pagina “workshop thuis pakketten”

Translate »