Op deze pagina vind je de workshopagenda met het actuele aanbod creatieve workshops met de mooi materialen van Stampin’Up!

Met in-achtnemening van de geldende Corona-maatregelen mogen we weer!

Kun je geen workshops komen volgen omdat de afstand te groot is? Of ga je liever thuis aan de slag met onze mooie Stempel-producten en papier? Kijk dan eens op de pagina “workshop thuis pakketten” of de pagina “productpakketten workshop@Home . Op beide pagina’s is iedere maand iets nieuws te vinden!

Workshop @ My Place


CATALOGUS LAUNGE met GRATIS MINI-WORKSHOP

Er komt weer een minicatalogus uit en vanaf eind juli mag je kennis komen maken met mij; met deze nieuwe catalogus en de Sale a Bration Folder! In de Sale a Bration Folder vindt je producten die je uit mag kiezen bij iedere bestelling vanaf € 60,00!

Ben jij niet in de gelegenheid om naar een van de Catalogus-Launge momenten te komen maar wil je wel graag de Mini-Catalogus en Sale a Bration folder ontvangen met het make @Home pakketje? Klik op de onderstaande link en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief die ik vanaf september ga versturen: tweemaal per maand ontvang je mijn nieuwsbrief met informatie, een challenge en wie wat nog meer!

De Catalogus Laune met mini-workshop is GRATIS!!!!!! JE BENT VAN HARTE WELKOM OP:

  • Alle mini- workshops zijn vol !!!!!!!!!!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Je mag gaan werken met de nieuwste producten van Stampin’Up! doormiddel van een mini-workshop waarbij je drie kleine kerstkaartjes gaat maken; Je krijgt de mini-catalogus en sale-a -bration folder van mij en natuurlijk is er thee/koffie/water en iets lekkers voor erbij. Je hebt dus gratis en voor niets een geheel verzorgde middag en je neemt ook nog mooie spullen mee naar huis!

Het enige wat ik van jou/u vraag is om aan te melden door middel van het formulier (klik hiervoor op de link onder dit bericht) want i.v.m. de geldende maatregelen rondom corrona is en blijft het aantal plaatsen beperkt; is het mooi weer dan verhuizen we naar buiten!

Translate »