Workshop@genda

Op deze pagina vind je de workshopagenda met het actuele aanbod creatieve workshops met de mooi materialen van Stampin’Up!

Met in-achtnemening van de Corona-maatregelen gaan we weer vanaf 11 mei weer van start met workshops @My Place; maximaal 2 personen en uiteraard op gepaste afstand.

Kun je geen workshops komen volgen of blijf je liever nog even thuis? Kijk dan eens op de pagina “workshop thuis pakketten” . Daar is iedere maand iets nieuws te vinden!


Kaart&Koffie

Deze workshops zijn bij de meesten van jullie welbekend. Je hebt de keuze uit verschillende voorbeeldkaarten waaruit je drie verschillende kaarten mag kiezen om te maken. Als jij je keuze hebt gemaakt ontvang je van mij de materiaalpakketjes en mag je lekker aan de slag. Alles wat je nodig hebt aan is aanwezig; je hoeft niets mee te brengen; ik ben erbij voor de aanwijzingen en hulp.

Natuurlijk is er koffie en thee met iets erbij.

Kosten voor deze workshops: € 10,00; hiervoor ontvang jij:

  • 3 kaartpakketjes incl. enveloppe
  • gebruik van alle tools-stempels-stansen-inkt enz.
  • onbeperkt thee-koffie-water
  • iets lekkers
  • een leuke en gezellige workshop

Kaart&Koffie Workshops zijn op de volgende dagen:

dinsdag 11 mei; 13.30 -15.30 uur

dinsdag 18 mei 19.30 – 21.30

donderdag 20 mei 13.30 -16.30 en 19.30 – 21.30 uur


STEMPEL JE EIGEN DESIGNPAPIER

Een workshop waarbij we gaan stempelen op een groot vel 30,5 x 30,5 papier en zo onze eigen achtergrond/designpapier gaan maken waarmee je later een project naar keuze maakt: dit kan een cadeau-verpakking zijn maar ook een serie kaarten; dat is aan jou! Daarnaast gaan we ook aan de slag met een A4 -vel kaartkarton. Omdat dit een nieuwe opzet is geef ik deze workshops voor dezelfde prijs als de Kaart&Koffie workshop maar duren ze wel iets langer!

Natuurlijk is er ook nu Koffie/Thee met iets lekkers daarbij

kosten voor deze workshop : € 10,00

Hierbij is alles inbegrepen en krijg jij de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de mogelijkheden van stempelen met inkt, met embossen en nog meer craft-technieken

Workshops zijn op de volgende datums:

dinsdag 25 mei : 13.30 – 16.00 uur en 19.30 – 22.00 uur

donderdag 27 mei : 13.30 – 16.00 uur en 19.30 – 22.00 uur

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »