Workshop, zomerweer en grote schoonmaak.

Stampin'Up! Workshop Elly CreateWorkshop

Afgelopen week was weer workshop week, blijft leuk om te doen. Deze keer heb ik  dePetal Palette bundel en ook het DSP als thema gekozen. De Petal Palette is tot 31 mei nog als bundel te bestellen met 10% korting, de stempels en de framelits  gaan apart van elkaar mee door naar de  jaarcatalogus 2018-2019, als je deze bundel nog wilt aanschaffen voor de huidige prijs kan dit nog t/m 31 mei aanstaande. Het DSP is nog te bestellen zolang de voorraad strekt.

Afgelopen zaterdagmiddag 14 april was de eerste van de twee geplande workshops. De dames zijn heel enthousiast aan de slag gegaan en hebben er deze keer echt hun eigen invulling aan gegeven. Helemaal leuk! Er zijn weer hele leuke kaarten en bijpassende tasjes van gemaakt! We hebben met elkaar eerst de tasjes voor de kaarten gemaakt en daarna is ieder op haar eigen manier aan de slag gegaan met de kaarten. Hieronder zie je hoe het geworden is.

Stampin'Up! werkkamer Elly CreateGrote schoonmaak

Ik liep al een poosje met het idee rond om mijn hobby/werkkamer opnieuw in te delen en omdat ik deze week vrij was heb ik dat mooi kunnen combineren met het grondig schoonmaken. Ik ben superblij met het eindresultaat. Er moet nog een kast bij en dan is het helemaal compleet!  Vandaag ben ik flink aan de slag geweest met kaarten en cadeautjes maken dan is het zo fijn om meer bewegingsruimte te hebben. Heel blij dat dit (bijna) klaar is en dat ik dit gedaan heb…

Ook bij Stampin’Up is het opruimen begonnen, het zogenaamde Clearance Rackis weer aangevuld! Wil je hier nog iets van bestellen en vindt je het vervelend om met een creditcard te betalen? Ik verzorg graag je bestelling! Geef je bestelling even  door via de mail en na betaling komt jouw bestelling direct naar je toe via UPS! Bij een bestelling boven de € 50,00 hoef je geen bezorgkosten te betalen.

Zomerweer

En toen werd het ineens heel warm….en mede daardoor ging de workshop van vandaag helaas niet door :-(! Heel jammer, zeker gezien het resultaat van afgelopen zaterdag. Volgende maand beter! Er komt zoveel leuks aan….20180404_AC18_en-UK

Vanaf 2 mei is er al een mooie bundel ook voor jullie als klant als pre order te bestellen….Hierover volgende week meer!

Gebruikte Producten en Bestellen

Hieronder vind je een lijst met de producten die we voor de workshop hebben gebruikt. Ik wil jullie er nog een keer aan helpen herinneren dat de retired producten nog tot en met 31 mei te bestellen zijn! Je kunt er hier meer over lezen!Ik verzorg graag je bestelling! Geef met je bestelling door via de mail en na betaling wordt deze direct bij jou thuis bezorgd door UPS! Bij een bestelling boven de € 50,00 reken ik geen verzendkosten!

2 gedachten over “Workshop, zomerweer en grote schoonmaak.”

Reacties zijn gesloten.

Translate »