Workshop Weekje-Het kan weer!

Het was een volle week afgelopen week waardoor het schrijven van de blogs erbij ingeschoten is. Een week vol met workshops! Het mag weer en het kan weer met wat aanpassingen. En daar ben ik heel blij mee! Op woensdagmiddag en donderdagavond de maandelijkse Kaart&Koffie. Daar heb ik al eerder over bericht. Als je op de kaartnaam klikt kun je de voorbeeldkaarten zien van de Zany Zebras, de Tasteful Touches en de Prized Peony. De kaartpakketjes “Blijf Thuis&Blijf Creatief “zijn nog tot 31 juli te bestellen! KLIK HIER voor meer informatie en het bestelformulier. Hieronder een kleine impressie wat er tijdens de workshops van gemaakt is.

Moederdag- werd Verjaardags workshop

We weten allemaal wat er gebeurde dit jaar, de deuren van velen moesten tijdelijk dicht. En dat gebeurde ook bij mij voor een aantal workshops die al klaar stonden. De oplossing werd gevonden in een keuze om het pakket thuisgestuurd te krijgen en dan zelf aan de slag te gaan. Of de workshop uit te stellen naar een later tijdstip waarop het wel mogelijk was. En deze moeder en dochter kozen voor optie twee waardoor de moederdagworkshop een verjaardagscadeautje werd voor moeder. Doordat het Tropical Oasis workshop-pakket al klaar lag zie je nu dan toch een keer heel mooi designpapier voorbij ziet komen dat helaas niet meer verkrijgbaar is. Het goede nieuws; de stempels en stansen zijn nog steeds te bestellen!

Het is een hele gezellige en feestelijke middag geworden. Zowel de dames als ik kijken er met plezier op terug. Doordat we elkaar al maanden niet echt gesproken hadden is er veel gekletst. Daardoor is lang niet alles wat voorbereid was afgemaakt. Maar het workshoppakket gaat mee naar huis en zal daar zeker ook nog goed gebruikt worden. Het is gewoon heel fijn dat er weer persoonlijk contact mogelijk, wel aangepast aan de huidige omstandigheden maar dat is beter dan helemaal niets. Ik ben er blij mee en mijn gasten ook.

[button url=”https://www.stampinup.nl/products/timeless-tropical-cling-stamp-set-(en)?hostcode=AYNCJWA6″ target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Timeless Tropical shop je hier[/button]

workshops augustus

Ook voor augustus staan er weer workshops op de agenda waarvoor je aan kunt melden.

Kaart&Koffie

klik op de foto voor meer informatie

Allereerst Kaart&Koffie augustus. De naam zegt het al! Er worden kaarten gemaakt. Er is altijd Koffie of Thee met iets lekkers. Het is gezellig en er wordt lekker gebabbeld. De basisprijs voor drie kaarten met enveloppe is € 10,00 en voor iedere extra kaart/enveloppe combinatie die je maakt betaal je € 1,50 p/st. Er wordt gewerkt met de exclusieve en mooie Stampin’Up! producten. De Kaart&Koffie workshosp augustus zijn op:

  • woensdag 12 augustus 13.30 – 16.00 uur
  • donderdag 13 augustus 19.30 – 22.00 uur

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0_F6cx5jto490TlMDv3qRacBZjHtPi2T2LKlLX-xK8hFGeA/viewform?usp=sf_link” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Aanmelden Kaart&Koffie augustus[/button]

kerst in augustus

En dan de workshop KERST IN AUGUSTUS. Tijdens deze workshop maak je kennis met de nieuwe kerstproducten en ook oude bekende zullen voorbij komen. Ik zal ook een inspiratietafel inrichten met producten uit de minicatalogus aug-dec 2020. Je krijgt een mooi workshoppakket waarmee je verschillende projecten kunt maken van jouw keuze. Blijf mijn website in de gaten houden om alvast wat sneak-peeks mee te krijgen.

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtWk8KsSOlblE0cVvb7qPXFCPc3RF6J6Za1nYVinHEgbv5Pw/viewform?usp=sf_link” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Aanmelden “Kerst in Augustus”[/button]

minicatalogus aug-dec 2020

Heb jij nog geen minicatalogus ontvangen? En zou je dat wel willen? Bestel er dan een door op onderstaande knop te klikken:

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIhZJRRQE1H4KyHcQ41iiLhcpXxOWUIJi3JNwc31E0r-z2Rg/viewform?usp=sf_link” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Minicatalogus AUG-DEC 2020[/button]

Zo het is een heel verhaal geworden deze keer! Er was dan ook wel het een en ander in te vertellen! Wil je informatie, wil je iets bestellen of wil je meer weten over hoe je het is om Stampin’Up! demonstratrice te zijn? Mijn contactgegevens vindt je HIER.

Ik wens jou een prachtige zomerse zondag en tot snel! Groetjes, Elly

Translate »