In de Workshop Thuispakketten vind je ruim voldoende materiaal voor vijf kaarten en een cadeaudoosje. Inclusief het embellishment, lint, gestanste/geponste/ge-embossde delen die je nodig hebt om alles te maken.

Wat je niet in het pakket gaat vinden zijn de gestempelde afdrukken omdat daar copyright op rust.

Tijdens de Sale a Bration periode van 5 januari t/m 28 februari ga ik werken met een combinatie van stempels en bundels met een waarde van ongeveer € 60,00 zodat je daar een gratis Sale-a-Bration product bij uit mag zoeken als je deze gaat bestellen. Bestel je het door mij samengestelde productpakket samen met het workshoppakket bij mij dan krijg je het Workshop Thuispakket t.w.v. € 17,50 gratis!

De Sale a Bration periode is een klein feestje! Omdat we momenteel elkaar niet “in het echt”met elkaar kunnen knutselen doe ik tijdens deze periode iedere week een Online Workshop in mijn Facebookgroep “Plezeier met Stempels, Inkt en Papier” De ene week is dat een Kaart&Koffie online op de vrijdagmorgen. En de andere week op vrijdagmiddag een workshop-online waarbij ik de kaarten en het cadeaudoosje maak met het materiaal uit de Workhsop Thuis Pakketten. Deze workshops zijn te zien voor iedereen die lid is van mijn facebookgroep. Dit doe ik ter inspiratie en vermaak voor iedereen die lekker creatief bezig wil blijven! Alle afleiding die er is kunnen we allemaal wel gebruiken nu!

Iedere twee weken een nieuw Workshop Thuispakket!

Voor ieder nieuw pakket zal ik een in een Facebook-Live laten zien wat je tijdens de Sale a Bration actie in het pakket kunt verwachten:

 • 18 januari; 14.30 uur – pakket 3 te bestellen t/m 30 januari
 • 1 februari; 14.30 uur – pakket 4 te bestellen t/m 13 februari
 • 15 februari; 14.30 uur – pakket 5 te bestellen t/m 17 februari

WORKSHOP THUISPAKKET # 3 – 2021

Dit pakket is te bestellen van 18 t/m 29 januari en wordt een week daarna verstuurd zodat je het pakket op tijd binnen hebt om mee te doen met de online workshop op vrijdag 5 februari

Ja toch wel een beetje een “valentijn-pakket” Gewoon omdat het papier zo mooi is! En de kaarten die ermee gemaakt gaan worden zullen gebruikt kunnen worden als Valentijn kaart maar zeker ook voor andere gelegenheden; denk aan huwelijksjubilea, speciale verjaardagen, speciale momenten en meer! Met dit workshoppakket laat ik aan jou de keuze welk van de volgende bundels je mee zou willen bestellen om het pakket GRATIS en een gratis Sale a Bration Product erbij te ontvangen!

Het workshoppakket bestaat uit:

 • Love you Always DSP; 3 halve vellen 12 x 12 “inch
 • True Love DSP; 6 halve vellen 12 x 12″invh
 • Bijpassende kleuren Kaartkarton- Blushing Bride-Sahara Sand- Rococo Rose; 6 stuks A4
 • Basic Black Kaartkarton; 2 st A4
 • Basic White Kaartkarton; 2 st A4
 • Blushing Bride Metalic lint
 • Matte Black dots
 • Love You Always Treatbox

Voor dit Thuispakket heb ik niet EEN maar TWEE productpakketten samengesteld. Bestel je een van deze pakketten dan krijg je het workshop thuis pakket er GRATIS bij en mag je ook nog een gratis SALE A BRATION product uitkiezen!

 • Productpakket “Always in My Heart” : stempelset met stansen = € 62,00
 • Productpakket “Forever&Always”: stempelset met stansen en PaperSnips ( schaartje) = € 67,75

ONLINE WORKSHOP MET DIT PAKKET OP VRIJDAG 13 JANUARI 13.00 uur in mijn facebookgroep
Plezier met Stempels-Inkt&Papier


Voor de online workshop Kaart&Koffie gaan we werken met het mooie Love you Always DSP en het True Love DSP. Neem een kijkje op mijn YouTube kanaal op daar de FacebookLive workshop van afgelopen vrijdag 22 januari te bekijken zodat je weet wat je ongeveer in het pakketje kunt verwachten

Wil jij een kaartpakketje ontvangen voor tweewekelijkse online workshop van vrijdag 5 februari? Bestellen kan via onderstaand formulier. Lekker met elkaar aan de slag met stempels, inkt en mooi papier!

Online Kaart&Koffie agenda

 • vrijdag 5 februari – pakketje is te bestellen t/m 31 januari
 • vrijdag 19 februari – pakketje is te bestellen t/m 14 februari
 • vrijdag 5 maart – pakketje is te bestellen t/m 28 februari
 • vrijdag19 maart – pakketje is te bestellen t/m 14 maart
leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »