Op deze pagina vindt je de thuispakketten van al mijn workshops . Door de huidige maatregelen rondom Covid-19 kunnen dit geen grote bijeenkomsten meer zijn waarbij veel mensen elkaar ontmoeten. Het zou zelfs weleens kunnen gebeuren dat alles helemaal gecanceled moet worden en dan is dit een mooi alternatief! Ik heb ervoor gekozen om alle workshops die ik op de agenda heb staan tot het einde van dit jaar ook als Thuis- Pakketten aan te bieden. Er zullen in de loop van de weken misschien nog wel een aantal aanpassingen komen als blijkt dat er hiaten in zitten maar voor nu is dit de eerste opzet. Dus blijf alert en let op leuke aanbiedingen die er ook zeker bij gaan komen!

Wat mag je verwachten bij de thuispakketten?

Van ieder pakket dat ik online aan ga bieden komt een begeleidend filmpje. De maandpakketten krijgen een YouTube link waar je op je gemak kunt kijken hoe je ieder projectje kunt maken en uiteraard stuur ik een werkbeschrijving mee,

Voor het kaart en Koffiepakket van Oktober komt er per pakket een YouTube filmpje online die te zien zijn vanaf zaterdag 17 oktober. Deze pakketten zijn nog te bestellen tot/met 31 oktober.

Voor de Kerstkaart en Koffie pakketten van november en december ga ik iedere week een Facebook- of YouTube life doen op maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. De eerste life is dan op maandag 9 november – de laatste op 7 december. Deze komen ook allemaal op mijn YouTube kanaal te staan zodat je ze kunt terugkijken. Ze vervangen de reguliere Kerstkaart&Koffie niet maar zijn een aanvulling op deze workshops.


Thuispakket Kaart&Koffie oktober

Klik op de foto voormeer informatie


Thuispakket Maandelijkse Workshop Oktober

Klik op de foto voor meer informatie


Thuispakket Kerstkaart&Koffie

Klik op de foto voor meer informatie


Thuispakket Workshop Christmas Countdown

Klik op de foto voor meer informatie


Thuispakket Workshop Mini-Album

Klik op de foto voor meer informatie


leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »