Winterwensen of Snowflake Wishes, winterse kerstwensen

Wat dekt de lading beter vraag ik me weleens af, het Nederlandse Winterwensen of toch de engelse naam van de stempelset Snowflake Wishes. Ik ga voor die laatste van dat is toch ieder jaar weer een stille hoop; sneeuwvlokken op kerstavond en dan een mooie witte, stille kerst. Maar ook het Nederlandse Winterwensen komt bij dit productpakket goed tot zijn recht want het designpapier en de Nederlandse teksten van de stempelset zijn zeker niet exclusieve kerstteksten maar ook heel goed te gebruiken voor een mooie kaart of een cadeautje met een winterse touch.

Thuispakket Winterwensen

Het thuispakket Winterwensen is nog steeds te bestellen maar vanaf deze week is het: zolang de voorraad strekt. OP=OP! In dit blogbericht laat ik de vijf kaarten zien die je kunt maken met de bijgevoegde werkbeschrijving. Daarnaast vindt je meer dan voldoende materiaal voor nog eens vijf kaarten of misschien wil je er wel een leuk cadeaudoosje mee maken.

Meer informatie over de Thuispakketten vindt je op deze pagina en wil je nog een pakket bestellen dan kan dat door dit bestelformulier in te vullen

Fijne kerstdagen

Dit is het eerste kaartje uit het thuispakket winterwensen, een eenvoudig maar mooi kerstkaartje. Bij mooi papier heb je gewoon niet meer nodig! Het filmpje van deze kaart vindt je ook op mijn YOUTUBE kanaalOverigens kunnen alle kaarten die je hier ziet ( en daarnaast valt er nog veel meer te kiezen) ook maken tijdens de workshops “Kerstkaarten en Koffie”. Er is nog plaats op de woensdagmiddagen. En ook op afspraak (dan wel met zijn tweetjes!) kun je een middagje of avondje kerskaarten komen maken.

Warme Wintergroeten

Een kaartje in een heel andere kleurcombinatie dan de vorige! Je zal in het filmpje het effect van het kleurgebruik gaan zien omdat ik daar voor deze kaart een andere kleurcombinatie heb gebruikt. En zoals je hier ziet zitten er niet alleen maar kerstteksten in deze mooie stempelset!

Wintergroeten met een Curvy Aanvulling

In het vorige blogbericht laat ik de vijf kaarten uit het Curvy Christmas Thuispakket zien. En de stansen die bij dat pakket gebruikt zijn heb ik ook hier gebruik. Hiermee heb een ge-embossde strook twee keer gestanst zodat je een soort van “sneeuwhopen” krijgt. En natuurlijk is hier ook weer het mooie designpapier gebruikt. Deze keer op een witte basis. De sterren zijn eerst gestempeld in de bijpassende kleurtjes en daarna uitgestanst. Nu is het voor de thuispakketten niet mogelijk om daar gestempelde afdrukjes in mee te sturen simpelweg omdat ik dat niet mag want er rust copyright op de stempelafdrukken. Maar je kunt de sterren natuurlijk altijd zelf nog een kleurtje geven: of je besteld de stempelset met het pakket mee!

Winterse Plooitjes

Een techniekkaartje waarbij de beide kanten van het designpapier zichtbaar is! Want hoe vaak verzuchten we niet : oeh zonde van de andere kant. Want bijna al het designpapier in de Stampin’Up! collectie heeft gewoon twee mooie kanten! en dan is zo’n geplooid kaartjetechniekje ook leuk om een keertje te gebruiken en daarmee te laten zien dat er nog een andere kant is!

Lichtjes Kaartje

Een heel leuk kaartje om te maken en als je er dan ook nog een waxinelichtje (op batterijtjes) bij doet is het ook nog een leuk weggevertje! Een kaartje waar het ‘kaartslicht’mooi diffuus doorheen schijnt om een donker hoekje iets meer sfeer te geven! Altijd goed toch!

Het eerste kaartje laat ik zien in een van de filmpjes die als on-line staan op mijn YouTube kanaal, je vindt alle filmpjes terug en de playlist Kerstkaarten&Koffie 2020. De ander vier kaartjes laat ik zien in het filmpje dat je hieronder vindt.

Bestellen

Product List

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel – hier kun je alleen betalen met een (prepaid)-creditcard. Klik je op een van bovenstaande foto’s ben je al in mijn Stampin’Up! webshop. Vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog.

Natuurlijk kun je ook direct bij mij bestellen. Stuur bestelling per e-mail ellyrijnvissu@gmail.com of vul dit bestelformulier in! Je ontvangt van mij een bevestiging van de bestelling met een betaalverzoek en tot aan januari neem ik de verzendkosten voor mijn rekening en krijg je de bestelling rechtstreeks bij jou thuis bezorgd door UPS!

Translate »