Weekoverzicht week 2-2022; Papier Plezier van Elly Rijnvis

Deze week geen bloghop en dan schiet het bloggen er toch vaak bij in. Dus ga ik voorlopig wekelijks – op zaterdag – een weekoverzichtje plaatsen. Met de nieuwtjes en projecten van de afgelopen week die ik nog niet in een blogbericht heb laten zien. Het nieuws van deze week is dat ik heb inmiddels mijn “bedrijfsnaam” heb gewijzigd bij de K.v.K in een Nederlandse naam; Papier Plezier. En daarnaast heb ik besloten op om ook de online workshop onder te brengen onder het kopje : Workshop@genda

Verder ga ik iedere week een bundel of stempelset uitlichten op de social mediakanalen en met die zelfde bundel komt er iedere week een nieuwe video op mijn YouTube kanaal. Deze komt iedere week op dinsdag online.

Afgelopen week zijn er op mijn social media kanalen niet veel nieuwe projectjes voorbij gekomen maar ze zijn wel degelijk gemaakt! Een aantal laat ik nog niet zien want die zijn voor het thuispakket van deze maand en dat gaat volgende week de deur uit. Vandaag is de laatste dag de je dit mooie pakket kunt bestellen:

Dit model gaan jullie terugzien bij de voorbeeld projecten van het thuispakket januari

Stamperschallenge

Op de facebookpagina en instagram zien jullie regelmatig een berichtje voorbij komen #stamperchallenge. Dit is een uitdaging voor de maandjanuari om iedere dag iets te plaatsen met het thema dat voor die dag op de lijst staat. Een leuke start van het jaar en om weer op stoom te komen. Deze week is die er vanaf donderdag bij ingeschoten maar dat haal ik maandag zeker in! En voor volgende week staat alles al klaar dus blijf zeker meekijken en voer de #stamperchallenge maar eens in het is echt leuk om te zien hoe iedereen de thema’s invult!

Workshop Projecten

Voor de workshops van deze week had ik dit voorbereid

Kaarten Houder
De eerste kaart van bovenaf gezien

Deze kaartjes had ik klaargezet voor de workshops ( Klik Hier voor meer info). Maar de dames hebben ook nog wat andere kaarten gemaakt en leuk ( altijd mogelijk om iets anders te maken dan ik heb staan; ik denk altijd met je mee)

Een van de dames die is geweest heeft voor een Amerikaanse vriendin deze kaart gemaakt. Totaal anders dan uit het pakket maar wel een mooie combinatie van de drie hierboven.

Facebook Hop met de NL-demonstratrice

En dan was vrijdag nog de FB-Hop waarvoor ik deze kaarten heb gemaakt. Met de superleuke stempelset-designpapier combinatie uit de Sale a Bration folder; de Friendly Hello bundel .

Hieronder de link naar de YouTube video hop waarin ik laat zien hoe je de kaartenhouder die hierboven staat bij het tulpen-workshop project maakt want die heb ik gemaakt voor deze schattige kaarten.

Gebruikte Materialen en Bestellen

Product List
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Wil je een bestelling plaatsen? Ik help je graag! Klik op een van de plaatjes in het tabel. Je komt dan gelijk in mijn webshop. Betalen alleen mogelijk via PayPal of Creditcard.

Of je stuurt me een e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com met de gewenste producten. Of je vult dit bestelformulier in. Bij de laatste twee ontvang je van mij een betaalverzoek die je gewoon via je eigen bank betaald. Let op; als ik komen altijd verzendkosten bij!

Wil je liever geen verzendkosten? Doe dan mee met een verzamelbestelling en haal dan de bestelling bij mij thuis op.

Leuk dat je een kijkje op mijn blog nam! Heel fijn Weekend en tot volgende week. Groetjes Elly

Translate »