Vijf kerstkaarten met Perfectly Plaid en Heartwarming Hugs

Dit is de laatste serie kerstkaarten uit de Thuispakketten Kerstkaarten&Koffie. De kerstkaarten die gemaakt zijn met het Thuispakket Perfectly Plaid. Waarbij het Designpapier Heartwarming Hugs als basis en kleurwijzer gebruikt is voor het pakket. Van dit pakket is er nog 1 op voorraad en nog te bestellen via dit formulier. Alle info over de thuispakketten vindt je op deze pagina.

Zo en dan nu eerst de vijf kaarten die ik ermee gemaakt heb als voorbeeld en inspiratie voor meer. Alle vijf de kaarten heb ik laten zien in de serie “Kerstkaarten&Koffie Thuispakketten”. Je vindt deze serie op mijn YOUTUBE kanaal.

Merry Christmas

Het kaartje met de drie bomen. De ideale kaart voor als je nog even snel een paar kaarten wilt versturen. En met de stempelset erbij heb je direct een mooie kerstgroet bij de hand. Het Heartwarming Hugs Designpapier voor de achtergrond maakt de kaarten net even anders dan anders. Hoe je dit kaartje maakt laat ik in dit filmpje zien

De Cirkel is Rond

In het mooie Mossy Meadow is deze kaart net iets warmer dan het rechterkaartje in het “kerstrood”. Eenvoudig met een extra feestelijk tintje door het lintje.

Makkelijke Matten

En dat Makkelijk Matten zul je zien als je deze kaartjes namaakt. “Matten”zo noemen we de laagjes die je op de basikaart gebruikt om een kaart een beetje extra’s te geven. Deze kaart heeft verschillende laagjes van zowel kaartkarton als designpapier maar zeker niet ingewikkeld om te maken. Alle laagjes snij je met je Paper Trimmer of een de snijmachine die jij thuis hebt. De gestanste kerstboompjes en een dubbele laag lint eromheen en je hebt weer een feestje op je kaartje!

Winterwonderland

Dit is toch gewoon een fijn winters landschap? Heel goed te doen voor iedereen die een beetje kan stempelen. Superleuk om te maken deze kaart! Ook hier zijn weer een aantal laagjes of matten gebruikt met als topmat de gestempelde laag. Winters en Warm…wat wil je nog meer met Kerstmis. Hoe ik de bovenstaande drie kaartjes heb gemaakt zie je in dit filmpje

Perfectly Plaid Funfold

Als laatste deze Funfold kaart. Een leukerd waarbij je lekker veel designpapier kunt laten zien. En dat mooie papier mag gezien worden! Helemaal niet moeilijk om te maken dat zie je in dit filmpje.

En dan nog even dit…..

Deze zag ik zo snel nog niet aankomen maar de uitverkoop van de mini-catalogus is echt een buitenkansje! Kortingen tot wel 50% op producten uit de minicatalogus die niet meegaan naar het nieuwe jaar. Wil je meer weten en een lijst ontvangen met de kortingsproducten? Stuur even een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com

Voor nu: een hele fijne zondag! Groetjes Elly

Translate »