Videohop Lovely Stampers; Paas-Tractatie

Vandaag weer een hop! En deze keer is het een videohop. Deze keer kun je bij 8 leden van het Lovely Stampers langshoppen om te kijken wat ze gemaakt hebben en hoe ze dat gedaan hebben! Vindt je het leuk om een video te bekijken hop dan zeker even met ons mee en vergeet niet om een duimpje omhoog te geven en misschien zelfs lid te worden van de verschillende videokanalen! Begin bij mij door op onderstaande link te klikken. Je kunt altijd nog terugkomen om in dit bericht de foto’s te bekijken de maten voor het cadau-boxje op te zoeken!

Sandwich-Box met paaseitjes

Al scrollend door pinterest op zoek naar inspiratie kwam ik dit boxje tegen oa bij Jana’s Bastelwelt en mijn interesse was gewekt. Dat werd mijn onderwerp voor deze video-hop. Met een paar eigen aanvullingen is dit een heel leuk boxje om te maken en om weg te geven. En het zijn er deze keer drie geworden. De eerste die ik maakte om het model in de vingers te krijgen en dat is deze versie geworden vol met bloemen

De voorjaars-box

Ook dit boxje is gevulde met paas-eitjes maar met die tulpen op de voorkant zou het ook zo maar kunnen om dit boxje weg te geven vol met kleine bolletjes voor in de tuin. Wil je er tulpenbollen in weggeven dan zullen de maten wat veranderd moeten worden omdat die toch echt te groot zijn voor deze maat box. Maar de bolletjes voor sneeuwklokjes, krokussen en blauwe druifjes zouden hier ook prima in passen toch! En waarom is het deze niet geworden op de video? Toen ik hiermee begon om een video op te nemen was ik een beetje moe; en als ik moe ben ga ik mijn woorden “verhaspelen”. Het was echt niet om aan te horen dus….

Drie maal is….Paas-Boxje

Dus in de herkansing de volgende dag. En dat ga mij de kans om een nog ongebruikte stempel te gebruiken! Heerlijk aan de slag met deze schattige voorjaars/paas afbeeldingen en natuurlijk weer met het Sandwich-Boxje. En onderwijl bedacht ik dat ik de aankomende week wel wat meer voorbeelden met paas-tractaties kan laten zien. Leuk om als kleine attentie weg te geven aan al die mensen die we niet aan onze paastafels gaan zien….r

Afmetingen grootste deel box:

  • kaartkarton: 14,5 cm x 21 cm
  • rillen lange kant aan beide zijden op 8,5
  • rillen korte kant op 5 en op 13,5 cm

Afmetingen middendeel box:

  • kaartkarton: 14,5 x 6 cm
  • rillen op de lange kant op 12 cm
  • rillen op de korte kant aan beide zijden op 1 cm

Afmetingen sluiting box:

  • kaartkarton: 8 x 7 cm
  • rillen lange kant op 2,5 cm
  • rillen korte kant aan beide zijden op 1,5 cm

Gebruikte Materialen

Hieronder de tabel met de Stampin’Up materialen die ik heb gebruikt om de boxjes te maken. De eerste twee producten heb ik voor alle drie de boxjes gebruikt . De producten die daarna volgen zijn op volgorde van de boxjes zoals ze hierboven staan. Natuurlijk is alles dat ik heb gebruikt ook te bestellen bij mij ( per e-mail of bestelformulier) of in mijn webshop

Product List

Voor iedere bezoeker aan mijn blog: een heel fijn lente-weekend en tot een volgende keer! Elly

Translate »