Verjaardag Vieren: Bloghop NL Demo’s februari

Donderdag, de laatste van deze maand. Bloghop dag met de NL Demo’s! De eerste keer dat Ilona er niet meer bij is. Zij organiseerde deze hop altijd. En daarom wil ik even stilstaan bij Ilona de Bont – Beniest. Helaas is Ilona op 2 februari van ons heen gegaan. Daarom draag ik deze blogpost op aan Ilona. Rust zacht?

En hoe raar loopt het dan dat je als thema deze keer; verjaardagen hebt. Maar verjaardagen blijven doorgaan, altijd wat er ook gebeurd. En mogen we het niet met elkaar vieren; een kaartje kan altijd! Een hop vol inspiratie voor verjaardagen…

Eenvoudig en Fleurig

De buitenkant is heel eenvoudig te maken. Een basis van Bumble Bee kaartkarton. Een mat gemaakt met het Fine Art Floral Designpapier, ik vind dit zoooo mooi! Veel meer heb je dan niet meer nodig.

De tekst is gestanst met de grote tekststans uit de Floral Gallery Dies en als laatste nog Happy Birthday gestempels en uitgestanst. Dit heb ik verhoogd met dimensionals op de kaart geplakt. Als klein extraatje nog wat rhinestones verdeeld over de voorkant

De Verassing zit aan de binnenkant

En dan doe je de kaart open en….verassing! Een harmonica van designpapier met nog wat extra tekste en bloemversiering. Leuk om te maken, leuk om te sturen en ik denk ook leuk om te ontvangen. Zo’n kaart met een verrassing aan de binnenkant!

En zo doe je dat:

Ik heb er nog maar een tweede kaart van gemaakt en dit ook even opgenomen. In de video hieronder zie je hoe je de kaart maakt. De tekst van de kaart uit deze video komt uit de Nederlandse Stempelset Voorjaarswensen.

Hop je gezellig nog even mee?

Ik weet zeker dat mijn collega demonstratrices het superleuk vinden als je ook even bij hen gaat kijken! Met dit thema kan het niet anders dan dat er veel inspiratie op te doen is. Als je al bezig was met de Hop ben je via Geke bij mij terecht gekomen en kun je nu doorhoppen naar Yvon. Was je bij Yvon begonnen dan ben je nu rond!

Gebruikte Producten en Bestellen

Wil je een bestelling plaatsen? Dan help ik je graag! Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Product List

Hierboven de lijst met de materialen die ik heb gebruikt voor de kaarten uit het filmpje. Klik je op een van de foto’s kom je direct in mijn webshop en kun je daar ook een bestelling plaatsen; deze bestellingen moeten worden betaald via PayPal of een (prepaid) Creditkaart. Vergeet niet om de hostcode in te vullen die je in kolom naast dit bericht vindt.

Betaal je liever via een overschrijving of een Tikkie? Vul dan dit bestelformulier in of stuur even een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com met jouw bestelling. Je ontvangt van mij naar keuze een betaalverzoek of een tikkie voor de betaling.

Sale a Bration en iets meer….

Tot einde deze maand hebben we nog de Sale a Bration ( bij ieder bestelling vanaf € 60 mag je gratis producten uit de sale a bration folder uitzoeken en daarbovenop krijg je nog een of meerdere lotnummer omdat wij geen feestjes kunnen geven …60 worden en het niet kunnen vieren en dan ook nog het 40 jarig huwelijksfeest niet kunnen vieren….in plaats daarvan verloot ik twee keer de Touch of Ink stempelset en twee keer het Berry Blessing productpakket. Bij iedere bestelling vanaf € 40,00 ontvang je 1 lotnummer en vanaf € 60,00 onvang je twee lotnummer bij € 100 dan 3 bij 120 krijg je er 4 enz. Trekking vindt plaats op vrijdag 6 maart tijdens de FACEBOOK LIVE; Kaart&Koffie online

Superleuk dat je langs kwam op mijn blog! Nog veel plezier met hoppen en een hele fijne dag! Groetjes, Elly

6 gedachten over “Verjaardag Vieren: Bloghop NL Demo’s februari”

Reacties zijn gesloten.

Translate »