Vakantie maar het kriebelt…..

We zijn nog steeds weg. Op vakantie in ons eigen mooie Nederland. Met alle soorten weer die ook bij Nederland horen. Nog een paar dagen en dan weer naar huis. Daar wacht ons een verbouwing waarvoor de beginstappen al gemaakt zijn….het gaat een zomer “kamperen” in eigen huis worden want de keuken is er al uit gehaald door onze zoon….

Langzaam maar zeker begint het ook te kriebelen om weer aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijf “Papier Plezier”. Met zoveel leuks en nieuws en nog een lange ( hopelijk mooie zomer) voor ons is het natuurlijk geweldig leuk om jullie te laten meegenieten. Van de Sale a Bration die vandaag begint! Van weer mooie nieuwe producten uit de Minicatalogus juli-december die ook vandaag van start gaat. En natuurlijk ook nog steeds van al het moois uit de Jaarcatalogus 2022-2023.

Klein vakantieleed 😉

De eerste van de maand is gewoonlijk een dag voor een bloghop met de Positive Inkers. Ware het niet dat er afgelopen week een klein “drama” plaatsvond. Ik had een aantal projectjes klaarliggen op de (camping) tafel om foto’s van te maken. Er werd koffie naast gezet en iemand leunde op de tafel….toen schoof er een pootje naar binnen en alles onder de koffie ……ook mijn projectjes die ik wilde gaan fotograferen en versturen en die voor deze hop waren bedoeld….. niet zo fijn zeg maar. Daarom laat ik jullie de komende dagen de kaarten zien uit de thuispakketten van juni. Vandaag pakket 1; Thee en Troost.

Tea Boutique /Thee&Troost

Voor alle pakketten maakte ik zes voorbeeldkaarten en liet ik zien wat je zou kunnen doen met de kant en klaar verpakkingen die aan het pakket waren toegevoegd. Dit blijft zo geweldig leuk om te doen! Bestel je deze maand het Thee&Troost productpakket ( stempelset met stansen) of de Engelstalige versie Cup of Tea deze maand bij mij dan ontvang als extraatje daar de complete tutorialbundel bij ( video en beknopte werkbeschrijving). Bestel je ook het Tea Boutique designpapier mee heb je gelijk je eerste Sale-a-Bration bonus te verdiend!

boven de zes kaarten die met het en onder de zakjes, een leuke snelle manier om even een gezellig en leuk weggevertje te maken!

Dat was het weer even voor nu! Kijk je al uit naar de volgende? Doe komt zondag online! Tot dan en heel fijn weekend!! Groetjes Elly

Translate »