Vakantie! Bloghop juni met de NL-demogroep

Tijd voor de bloghop met de NL-Demogroep. Het is deze keer een klein clubje Nederlandse demonstratrices die meedoen maar ik denk dat het zeker nu de moeite waard is om een rondje te hoppen! Het thema voor deze maand was Vakantie. Omdat wij nu op vakantie zijn en ik van alles had bedacht om tijdens die vakantie te gaan doen zoals een foto-dagboekje maken had ik verwacht een snel klaar te zijn voor deze hop…..Maar zoals vaker gebeurd pakte het heel anders uit en ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan met een oude vakantiefoto als basis. En dat dagboekje….misschien volgende vakantie?

Scrapbook-Layout

Een scraplayout maken is de basis van alles wat er later bij gekomen is. Daar is mijn liefde voor papier en alles wat erbij hoorde weer opgebloeid. En toen ben ik op zoek gegaan wat voor mij de mooiste manier was om deze hobby uit te breiden. Zo is mijn Stampin-Up! avontuur begonnen en daar heb ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van!

Doordat het thema vakantie is deze maand en ik het even niet zo goed meer wist wat ik wilde gaan maken bladerde ik ( op mijn laptop) door oude vakantie-foto’s. Wat heb ik het deze vakantie al vaak gezegd; ik hoop volgend jaar toch echt weer naar de bergen te gaan als het vakantie is; hoe mooi we Nederland ook vinden. De bergen zijn voor mij de ultieme vakantiebestemming; iedere keer weer ben ik onder de indruk van zoveel natuurpracht!

De basis

De basis van deze layout is een 12 x 12″ inch vel van Balmy Blue kaartkarton. Als achtergrond heb ik bergen gestempeld met Coastal Cabana. De bergen , bomen en wolkjes en het zonnnetje ( of is het de maan?) komen allemaal uit de de stempelset Mountain Air en bijpassende stansen set Majestic Mountain. De foto is gemat op een stukje Pacific Point kaartkarton en de grote cirkel die is van Grannyapple Green kaartkarton. Hier is een achtergrondje op gestempeld met de bomen uit de stempelset en heb ik twee bomen uitgestanst voor wat extra. De bergen zijn gestempeld met memento inkt en daarna uitgestanst. bij de blauwe schaduwbergen heb ik eerst de bergen uitgestanst en daarna ingestempeld. De Mountain Air is een zogeheten reverseble stempelset – sommige stempels zijn dan aan beide kanten te gebruiken. Tot slot ook nog wat wolken erbij, ook hier in schaduw en detail.

Titel en Tekst

Voor de titel heb ik de de Tailor Made Tags stansen gebruikt. De Titeltekst komt uit de Host-set Better Places en voor de korte beschrijving heb ik een matje gebruikt van Grannyapple Green kaartkarton dat is uitgestanst met de Stitched So Sweetly stansen. Die wandelaar op de foto? Ja dat ben ik; genietend van al het natuurgeweld om me heen…prachtige vakantie en prachtige herrinnering!

Hop je gezellig nog even mee?

Ik weet zeker dat mijn collega demonstratrices het superleuk vinden als je ook even bij hen gaat kijken! Met dit thema kan het niet anders dan dat er veel inspiratie op te doen is. Als je al bezig was met de Hop ben je via Ellen Liefting bij mij terecht gekomen en kun je nu doorhoppen naar Annette Koolmees

Een lijstje met alle deelnemer, klik op de naam en je ziet haar blogbericht voor deze hop;

Annette Elias- De Kijkkast

Geke van der Vegt

Ellen Liefting

Elly Rijnvis – hier ben je nu

Annette Koolmees- Kreaneeltje

Superleuk dat je langs kwam op mijn blog! Nog veel plezier met hoppen en een hele fijne dag! Groetjes, Elly

4 gedachten over “Vakantie! Bloghop juni met de NL-demogroep”

  1. Prachtig Elly! Tof om ook een Lay out te laten zien! Daar is voor mij ook alles mee begonnen! De kleuren en keuze van de stempels is natuurlijk helemaal top!

Reacties zijn gesloten.

Translate »