Stampin'Up! Wonder of the Seasons

Iedere week in November en de eerste week van december is er bij thuis in mijn workshopruimtem twee keer per week de workshop Kerstkaarten&Koffie. Deze workshops doe ik al vanaf het eerste jaar dat ik Stampin’Up! demonstratrice ben. Daardoor zijn deze workshops toch wel een jaarlijks terugkerende traditie geworden. Helaas hebben we nog steeds te maken met een virus dat ervoor zorgt dat de wereld op zijn kop staat. Het zorgt ervoor dat iedereen steeds minder gasten mag ontvangen en dat heeft natuurlijk gevolgen voor deze workshops!

Dus was het tijd om er iets nieuws bij te doen dat op een leuke en veilige manier gedaan kan worden en dat zijn de Thuispakketten Kerstkaarten&Koffie geworden.

Online Workshop Kerstkaarten&Koffie

Dit jaar ga ik voor het eerst de workshop Kerstkaarten&Koffie online doen waarbij ik doormiddel van een Facebook-Life iedere week andere kaarten laat zien. Tijdens die Facebook Life’s ga ik een aantal kerstkaarten maken waarbij iedere keer een anders kerststempelset gebruik. De Stempelset en de materialen die ik tijdens deze Life ga gebruiken zijn vanaf 23 oktober als Thuispakketten Kerstkaarten&Koffie te bestellen. Wil je alvast bestellen dan kan dat ( vul dan dit formulier in) maar ik ga ze pas na 23 oktober versturen!

Voor de thuispakketten zijn er drie optie: Alleen pakket-pakket met stempelset en pakket met bundel en dit zijn de zes verschillende pakketten waaruit gekozen kan worden:

WinterwensenPoinsettia PetalsCome HomePerfectly PlaidGnome for the Hollidays en dan als laatste Curvy Christmas waarvan ik nu al een tipje van de sluier op kan lichten – dit is een onderdeel van een productpakket dat vanaf 3 november te bestellen is, en het designpapier, stempelset en stansen…. dat ziet er zo uit:

Ik ga voor de pakketten vijf verschilldende voorbeeldkaarten maken. In de pakketten krijg je het designpapier met bijpassend kaartkarton. Daarbij de gestanste- en geponste delen, de embossing-matten, het embellishment en lint dat gebruikt is. De gestempelde afdrukken mag ik niet meesturen omdat daar copyright op rust.

Ik laat in de facebook-life iedere week een van de pakketten zien maar alle pakketten zijn vanaf 23 oktober al verkrijgbaar ( met uiteraard de bijhorende werkbeschrijvingen) De eerste facebook life is op maandag 2 november vanaf half 2.

Stempelsets en Bundels Kerstkaarten&Koffie

Hieronder zie je welke stempelsets-en bundels ik ga gebruiken voor de workshops bij mij thuis. Daarbij is het mogelijk om meerdere stempelsets uit te proberen, meerdere verschillende kaarten te maken en te combineren met de stempelsets.

Voor de thuispakketten heb ik ervoor gekozen om per pakket met een Stempelset (bundel) te werken en ik raad je ook aan om – als je de stempelset niet hebt- deze mee te bestellen. De gestanste en geponsde onderdelen worden meegeleverd maar de stempelafdrukken mag ik niet meesturen omdat daar copyright op rust.

Product List
Gnome For The Holidays Cling Stamp Set (English)
€ 23,00
Rustic Retreat Cling Stamp Set
€ 29,00
Festive Post Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Perfectly Plaid Photopolymer Stamp Set (En)
€ 21,00
Perfectly Plaid Bundle (En)
€ 38,50
Peaceful Boughs Cling Stamp Set (En)
€ 28,00
Peaceful Boughs Bundle (En)
€ 63,00
Ornamental Envelopes Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Ornamental Envelopes Bundle
€ 58,50
Poinsettia Petals Photopolymer Stamp Set (English)
€ 33,00
Poinsettia Petals Bundle (English)
€ 69,25
Coming Home Photopolymer Stamp Set
€ 22,00
Coming Home Bundle
€ 56,50
Merry Moose Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Merry Moose Bundle
€ 38,50
Knusse Kerst Cling Stamp Set (Nl)
€ 27,00
Cadeauseizoen Cling Stamp Set (Dutch)
€ 27,00
Winterwensen Photopolymer Stamp Set (Dutch)
€ 31,00
Winterwensen Bundle (Dutch)
€ 67,50

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de stempelsets/bundels die ik voor de kerstkaarten ga gebruiken. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Grote Bestelling?

Ga jij een bestelling doen die groter is als € 129,00? Kijk dan even of het misschien leuk is om voor een poosje (of langer) en van mijn teamleden te worden door in te stappen als Stampin’Up! demonstrator. Je ontvangt op alle vervolgbestellingen minimaal 20% korting en je mag dan nu direct voor € 175,00 aan producten uitzoeken waarvoor je dan € 129,00 betaald. Geen addertjes, geen verborgen regeltjes. Je leest er HIER meer over en natuurlijk mag je altijd contact opnemen voor meer informatie

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »