Thuispakketten Kerstkaarten, Handgemaakt is zoveel leuker!

Zoals jullie misschien wel gezien of gehoord hebben de afgelopen weken is het mogelijk om bij mij verschillende thuispakketten voor Kerstkaarten te bestellen. Handgemaakte kerstkaarten zijn zoveel leuker! Hoe leuk is het om zelf je kerstkaarten te maken en deze met liefde gemaakte te versturen aan je dierbare familieleden, vrienen en bekenden! De zorg die eraan besteed wordt zeker gewaardeerd!

Van alle kaarten die met de pakketten gemaakt kunnen worden maak ik een filmpje. Deze zijn te zien tussen 1 november en 5 december. Met daarin een stap voor stap uitleg van de opbouw van de kaartjes.

In de pakketten vindt je ruim voldoende materiaal voor vijf kerstkaarten met daarbij ook extra materiaal waar je zelf mee aan de slag kunt. De keuzemogelijkheden en de inhoud van de pakketten vindt je HIER.

Thuispakketten Kerstkaarten op YouTube

Hieronder de inmiddels al opgenomen filmpjes van verschillende kerstkaarten:

Workshops Kerstkaarten&Koffie

Ben je nog niet bekend met kaarten maken, Stampin’Up! en stempelen is het misschien een optie om een afspraak te maken voor een workshop bij mij thuis; met twee gasten doe ik de workshops namelijk ook op afspraak en maak jij kennis met kaarten maken, prachtige Stampin’Up! producten en heb je nog een lekkere creatieve morgen, middag of avond voor jezelf. En natuurlijk maken we in deze tijd van het jaar Kerstkaarten. Anders als met de thuispakketten kun je ze nu direct meenemen naar huis.

En daarnaast zijn er natuurlijk de al ingeplande workshops die door iedereen gevolgde kunnen worden en waar nog wel wat plaatsjes vrij zijn. Meer informatie en de workshopdatums vindt je HIER en aanmelden kan door het formulier in te vullen dat tevoorschijn komt als je op de knop hieronder klikt.

Laatste kans thuispakket Christmas Countdown

Dit weekend heb je nog de mogelijkheid om dit thuispakket bij mij te bestellen. In verband met de grote drukte bij de verschillende bezorgdiensten heb ik een kleine aanpassing gemaakt in het verzenden van de pakketten. Wil je hier meer over weten? Ga dan snel naar deze website-pagina

Meer informatie of vragen? Neem gerust contact op! Ik help je graag.

Groetjes en tot snel! Elly

Translate »