Stampin'Up! Gilded Autumn

Ook deze oktobermaand staat er weer een wat uitgebreidere workshop op het programma waarbij er niet alleen kaarten worden gemaakt. Iedere maand kies ik voor een ander thema en daar worden dan ook de projecten aan aangepast. Je ontvang een royaal en uitgebreid workshoppakket waarmee ook door jouzelf nog meer gemaakt kan worden.

De kosten die ik voor deze workshops zijn € 15,00 hiervoor ontvang je:

  • 6 halve vellen Gilded Autumn Designpapier
  • 6 halve vellen Magic in this Night Designpapier
  • bijpassend kaartkarton
  • mini-pizzabox
  • acetate box
  • embellishments en lint
  • werkbeschrijvingen met youtube link van de drie projecten
  • een bonusproject…….met materiaal!
  • geen extra verzendkosten!

Thema oktober

Het zal je niet verbazen dat het thema voor oktober Herfst is met een tikje Hallowoon! En dan meer specifiek: Verpakkingen en Cadeautjes met herfstaankleding. Meld je aan en kom kijken of het ook jou lukt om een aantal leuke verpakkingen te maken. Volgende maand hebben we hier ook weer Sint Maarten, eind deze maand staat Halloween op het programma en ook de decembermaand nadert weer met rasse schreden.En dan is het toch superleuk om een aantal kleine en groter verpakkingen te maken om wat lekkers in te stoppen en zo leuke weggevertjes te hebben voor al die traktatiefeesten die eraan komen. Daarnaast ga je de pizzabox aantreffen en daarmee heb ik een box in box gemaakt gevulde met tags en teksten, altijd handig om op voorraad te hebben in de komende cadeautjesmaanden. En tot slot nog een cadeaubox gevuld met kaarten een cadeautje voor jezelf of om weg te geven.

Hieronder een impressie van de projecten die gemaakt kunnen worden

Bestellen doe je door op onderstaande knop te klikken en het bestelformulier in te vullen.

Voor deze workshop heb ik de de herfstbundels gebruikt: Love of Leaves-Gather Together en Beautiful. Je krijgt alle uiteponste en uitgestanste onderdelen meegestuurd met het workshoppakket. De gestempelde afdrukken mag ik niet meesturen omdat daar Copyright op rust. Op het bestelformulier is het wel mogelijk om de stempelsets of bundels mee te bestellen.

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »