Thuispakket Butterfly Brilliance, kaarten en cadeautje

Toch nog wel even; een blogberichtje met de projecten uit het Thuispakket van maart: de Butterfly Brilliance. Toen wij als demo’s mochten pre-orderen voor dit mooie productpakket was de verwachting er al dat het designpapier snel zou gaan. Maar zo snel! Dat is het risico met een beperkt verkrijgbaar product dat zo mooi is als dit Butterfly Brilliance Designpapier.

Product List
Butterfly Bijou 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper

Gelukkig hoefde ik niemand teleur te stellen en was de oplossing voor de live – workshop ook snel genoeg weer gevonden! En het mooie daarvan is dan weer dat je kunt laten zien dat je echt niet vast zit aan een bundel met designpapier uit een productpakket! Mixen en matchen; het kan met de producten van Stampin’Up!

De kaarten

Voor het thuispakket had ik zes verschillende kaarten klaar staan en dit zijn ze geworden. Op de foto’s zie je beide uitvoeringen; een met het vlinderpakket en een waarbij ik het Flowers for Every Season Designpapier heb gebruikt. De lay out van iedere kaart is gelijk. Wel verschil in kleurgebruik en vlinders die gebruikt zijn voor de verschillende kaarten.

Mini Pakket maart

En dan was er nog het mini-pakket als alternatief voor de vervallen kaart&koffie. Ik vond deze heel leuk om te maken en ga erover denken om dit een in de toekomst vaker te doen. Ik ben op zoek naar wat alternatieven om niet alleen maar kaarten te maken. Het is ook leuk om af en toe eens wat anders te kunnen doen en laten zien. Nu we geen workshops doen is dat wat lastig maar ik heb wel wat ideetjes. Wordt vervolgd….!

Het minipakket bestond uit notecards en enveloppes en een mini-paperpumpkinboxje en dit is wat ik ervan gemaakt heb

Dit is de box

En dit is de inhoud geworden, leuke combinatie om weg te geven!

Maandpakketten April

Inmiddels kun je HIER de twee Thuispakketten voor april vinden en bestellen en ik heb er weer zin in om ermee aan de slag te gaan! Ook deze twee zijn weer zo leuk, heerlijke kleuren en prachtige bundels! Jullie gaan het zien komende maand. Voor deze pakketten ga ik twee verschillende FB – Live workshops doen in mijn Facebookgroep “plezier met stempels, inkt en plezier”. Met het pakket Sand & Sea zal dat zijn op vrijdag 23 april om 13.30 uur. En met het pakket Ice Cream Corner zal dat zijn op woensdagmiddag 28 april om 13.30 uur.

Bestellen Gebruikte Stampin’Up! producten

De Producten die ik heb gebruikt zijn allemaal nog te bestellen via mijn webshop of direct bij mij via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com of dit bestelformulier. Op welke manier jij wilt gaan bestellen is aan jou! Als je in de webshop bestelt vergeet de hostcode niet te gebruiken, deze vindt je naas dit blogbericht in de zijbalk. In de webshop kun je betalen via PayPal of een creditkaart. Bestel je direct bij mij dan heb je de keuze om te betalen via een Tikkie of een betaalverzoek. Hieronder vindt je de producttabel met gebruikte producten die nog zijn te bestellen:

Product List
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Fijne dag! Groetjes, Elly

Translate »