Teamdag Lovely Stampers

 Teamdag Lovely Stampers

Gisteren, zaterdag 17 maart, waren we weer op tijd op pad, we zijn mijn stampin’up collega’s en teamgenoten Anne-Marie, Wilma en ik. Op weg naar de teamdag van ons Lovely Stampers team. Voor een uitgebreid verslag en foto’s mag je een kijkje gaan nemen op de website van onze teamleider Hèléne den Breejen . We hebben een supergezellige dag gehad met voor mij veel nieuwe gezichten.

 

Workshop

Deze teamdag hebben we drie workshops gehad verzorgd door respectievelijk Frederique, Anne-Marie en Hèléne. Hele leuke projecten maar door al ons gebabbel niet helemaal klaar toe we naar huis gingen. Wat vandaag nog tot een paar fijne knutseluurtjes heeft gebracht! Hieronder vinden jullie wat we gemaakt hebben.

 

Workhop Frederique

Zij had een workshop voorbereid waarbij we een cadeaumapje met 4 notecards en bijpassende enveloppen gingen maken. Heel leuk project met de Sweet Cake Soiree bundel. Een uitgebreide workshop waar behoorlijk wat technieken in zaten, heel leuk maar we kregen het niet af voordat het lunchtijd was, natuurlijk mede doordat het erg gezellig was en er veel bijgeklets moest worden ;-). Dit project heb ik vandaag in alle rust afgemaakt. Het kleurrijke resultaat zie je op de volgende foto’s.

Lunch

Hierna hebben we gelunched. Iedereen had een bijdrage geleverd en het was dan ook een hele rijke en smakelijke lunch. Meer dan voldoende. Ook bij de koffie/thee hadden teamgenoten hun best gedaan met allerlei lekkernijen. Heerlijk en even een dagje (alweer….hahaha) geen opletten op de calorieën dag!

 

Workshop Anne-Marie

Na de lunch mocht Anne-Marie aftrappen met haar workshop, een Traveler’s Notebook in Geschenkdoos. Superleuk project waarbij we 2 noteboekjes in een omslag hebben gebonden en daar een bijpassende geschenkdoos hebben gemaakt. De foto’s van dit projectje vind je hierna.

 

Workshop Hèléne

En als laatste zijn we aan de slag gegaan met het projectje wat Hèléne had voorbereid. Een klein Doosje voor een aantal kaartje met bijpassende Enveloppen die gemaakt moesten worden met het Enveloppe punchbord. Door al het geklets tussendoor was de dag veel harder gegaan dan we dachten en moest ook dit project thuis afgemaakt worden…en dat heb ik vandaag met veel plezier gedaan

 

Dag voorbij…dag allemaal!

En voor we er erg in hadden was het tijd om op te ruimen, afscheid te nemen en huiswaarts te keren. Een supergezellige leuke dag! Ik hoop er hier in de toekomst nog veel van mee te maken en wie weet ooit zelf te organiseren. Moe en voldaan thuisgekomen. Top team met een Top leider! Heel fijn dat ik hier deel van uit mag maken!

Lijkt het jou leuk om ook eens een creatieve workshop te doen, neem dan een kijkje op de pagina Workshops, daar vindt je alle informatie over de mogelijkheden bij mij!

Deze (lange lijst) aan Stampin’Up  producten hebben we gebruikt tijdens de workshops

 

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com , vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten! Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

 

 

 

1 gedachte over “Teamdag Lovely Stampers”

  1. Het was inderdaad weer reuze gezellig Elly. Leuk dat je alles al af hebt. Ik ben nog niet zo ver haha

Reacties zijn gesloten.

Translate »