Teamdag en Swappen

Eindelijk het kan weer! Elkaar ontmoeten in een grote groep en wat was het een geweldige dag! De teamdag van het Lovely Stampers team. Super georganiseerd door mijn teamleider Hélène ( Lovely Stamping Samen Stempelen ) ; nogmaals bedankt voor deze geweldige dag! En deze dag begon al vroeg met een ritje richting Arnhem.

Een mooie locatie met een fijne zaal waar we de hele dag goed verzorgd werden. Een groot feest…en bij binnenkomst is dan mag je swappen. Swappen is het ruilen van kleine zelfgemaakte kaartjes /cadeautjes ; natuurlijk gemaakt met Stampin’Up! producten. En wat zijn ze weer leuk! Geen enkele swap is hetzelfde!

Mijn Swaps

Ik had ervoor gekozen om voor iedereen die er zou zijn een swapje te maken en dat zijn deze theezakjes houdertjes geworden; in de video laat ik zien hoe je ze maakt. Het materiaal dat ik gebruikt heb vindt je onderaan dit blogbericht en onder de video.

Nog een paar foto’s dan;

er stond echt een pakket klaar voor ons allemaal….maar er is deze dag meer gekletst dan geknutseld! En dan heb ik nog lang niet iedereen gesproken die ik had willen spreken….zo’n dag is zo voorbij! Maar wat was het weer geweldig!

Gebruikte Producten

Hieronder een overzichtjes van de Stampin’Up! Producten die ik gebruikt heb voor de swaps. In het overzicht niet het kaartkarton en de inktkleuren die ik gebruikt heb. Deze kleuren coördineren natuurlijk met het gebruikte designpapier.

Product List

2 gedachten over “Teamdag en Swappen”

Reacties zijn gesloten.

Translate »