Teamdag Elly’Stempel…..

Welkom op mijn Blog in deze laatste week van juli! Bijna voorbij, deze zevende maand van het jaar! En wat een geweldige afsluitend weekend heb ik gehad! Met zaterdag mijn allereerste teamdag waar ik zondag van heb zitten nagenieten en ook wel een beetje bijkomen. Want het is toch altijd spannend hoe het loopt! Voor wie wil weten waar die puntjes achter Elly’Stempel…..waar staa; Nou ik ben nog op zoek naar een lekker pakkende en passende naam voor mijn team. Over het eerste stukje ben ik tevreden maar over het laatste stukje “team” niet dus. Wat het gaat worden? Ik weet het niet en misschien weet een van mijn lezers wel een leuke! Zet maar in de reacties….wie weet zit er nog een leuke beloning aan vast?!

Creatief en Gezellig

Waarom een teamdag? Allereerst omdat het gewoon heel leuk en gezellig is, we elkaar dan ook gelijk wat beter leren en kennen. En als bedankje naar mijn team dat zij voor mij gekozen hebben als teamleider. Ik ben superblij dat jullie mij de kans geven om te werken aan het opbouwen van een eigen team! Daarbij vind ik heerlijk om mensen een klein beetje te verrassen en te verwennen en ook daarvoor krijg ik op zo’n dag de kans!

Voor iedereen lag een In Color-workshoppakket met als klein extraatje de mooie muismat met het Stampin- Up! logo. Daarnaast had ik nog een leuke cadeautje gemaakt; een Jar-met-geurkaas naar een voorbeeld van Sam Hammon (Pootles). Ook ik ben verwend! Met een prachtige bos bloemen en Miranda had een geweldig leuk mini-album voor me gemaakt met een hele lieve boodschap erbij.

Miranda’s Project

Voor deze dag heb ik hulp gevraag van mijn eerste teamlid, Miranda. Zij had een superleuk project voorbereid. Hiervoor hadden we in overleg als basis gekozen voor de mini-Paper Pumkin Box (en nu heb ik daar dus een foto’s van te gemaakt).Maar….Ik heb wel twee van de kaartjes afgemaakt van de drie techniekkaartjes die Miranda voor in het boxje had voorbereid en dat zijn de twee die je hierboven ziet geworden. Overigens kun je het hele project aankomende zaterdag vinden op het blog van Miranda: https://mirandacreateswithpaper.blogspot.com/ . Dit was het project waar we voor de lunch mee aan de slag zijn gegaan,

Minialbum

Het andere grotere project had ik voorbereid: Dit Mini-Album. Daar zijn we na de lunch aan begonnen.Hiervoor zijn natuurlijk alle In Color 2020-2022 kleurtjes gebruikt en daarnaast heb ik gebruik gemaakt van het Flowers for every Season DSP en van het In -Color 20-22 DSP. Het album maken is een ding…alle bijpassend teksten en papiertjes erbij zoeken kost wat meer tijd. Voor we het wisten was de dag om en was project drie niet eens aan bod gekomen. Nu was dat de makkelijkste van drie en eigenlijk ook gewoon een extraatje voor als er tijd over zou blijven….hahahaha-op een teamdag tijd over…niet dus!

Memories&More

Zoals ik al schreef was er geen tijd meer voor een derde project maar ik wil het toch nog even laten zien. Deze kaarten zijn ook thuis snel en makkelijk (af) te maken. Al het materiaal hiervoor zat ook in het workschoppakket. Heb je even snel een kaartje nodig en wil je er graag een eigen “touch” aan geven dan is dit een geweldige set om in huis te hebben! Je neemt een van de Flowers for Every Season M&M Cards&Enveloppe, Je zoekt er een van de kaartjes uit het Flowers for Every Season Memories en More Cardpack bij uit. Plakt het kaartje op de kaart en nog een eigen tekst stempelen, deze plak je erop…klaar. Zo eenvoudig kan het zijn! Dit waren de vijf kaarten ( in ieder kleur natuurlijk eentje?) die ik als voorbeeld heb laten zien.

Hoe wordt je lid van mijn team?

Wil jij ook wel eens een teamdag meemaken? Of wil je misschien wel lekker met korting mooie spullen bestellen? Dat gaat heel goed samen moet je weten! Als je besluit om in te stappen als Stampin’Up! Demo en je kiest voor mijn team dan zullen er zeker een teamdag en verschillende andere activiteiten in het verschiet liggen.

Als je instapt als Stampin’Up! demonstrator mag je een eigen startpakket samenstellen! Je mag dan voor € 175,00 aan producten uit de lopende catalogi kiezen en betaalt daarvoor geen € 175,00 maar € 129,00, dat is voor bijna € 50,00 aan extra’s! En ga je daarna nog iets bestellen? Dan krijg je minimaal 20% korting! Wie vind dat nu niet leuk! En je kunt van je demo-lidmaatschap maken wat je zelf wilt. Ga jij alleen voor de hobby en wil je met korting bestellen; prima! Maar je kunt natuurlijk ook een eigen bussiness mee opzetten en dit zo groot maken of klein houden als jij zelf wilt. Wil je meer weten dan help ik je graag: bel me gerust of stuur em een e-mail dan neem ik contact op met jou. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

[button url=”https://www.ellycreatecardsgiftsandmore.nl/kom-in-mijn-team/” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Meer Informatie[/button]

Bestellen&Meer

Product List

De tabel met materialen is uitgebreid er wordt dan ook veel gebruikt tijdens een workshop! Het gebruik van alle Stampin’Up! producten die ik beschikbaar heb tijdens een workshop zijn vrij te gebruiken zodat je de projecten naar eigen inzicht kunt afmaken.

Dat was het wel voor nu, ik wens je nog een hele fijne dag! Doe iets leuks vandaag en tot donderdag! Groetjes, Elly

Translate »