Stilte voor de Storm….op weg naar de catalogus-launge

Het is erg rustig deze periode! Veel voor te bereiden, veel af te maken! En natuurlijk is ook de vakantie voor een groot deel van Europa begonnen. De stilte voor de storm. Er komt weer genoeg aan en de afgelopen week is er ook nog wel wat gedaan. Zo had ik de workshops die ondanks de vakantietijd goed bezocht zijn. En eindelijk sinds lange tijd weer een video op YouTube geplaatst!

Kits Collectie

Stampin'Up! kitscollectie

Een tijdje terug heb ik er over geschreven; de Kits-Collectie of zoals het ook wel wordt genoemd het Assortiment Creatieve Sets. Twee blogs maar liefst vol informatie over de sets; Blog 1 vindt je HIER en blog 2 vindt je HIER. In deze twee bericht alle ins- en outs over de Kits. Ik zou in onze vakantie er meer aandacht aan besteden maar dat liep niet helemaal zoals de bedoeling was. Pakket was op ons huis-adres bezorgd in plaats van op het vakantie-adres en ik was zelf mijn film-standaard vergeten. Soms moet iets zo zijn denk ik dan; wij hebben genoten van een heerlijke vakantie en ik ben uitgerust teruggekomen!

Toen we thuis kwamen stond er inmiddels naast het pakket met de kits ook nog een pakket met klantbestellingen op me te wacht. En First things first; dan gaan echt de klanten voor! Maar inmiddels zijn we weer op orde; is alles weer bijgewerkt en daar stonden ze dan; mijn bestelde kits waar nog niets mee gedaan was….dat vroeg om actie!

A Little Smile

Als eerste heb ik gekozen voor deze “a little Smile” kit. Vrolijk, lekker zomers en een schattige formaat kaartjes in de kit! Leuk om te maken; Leuk om weg te geven! En er komt nog een video achteraan waarin ik alternatieve projectjes laat zien met materiaal uit deze leuke Kit. Wil je zien hoe je de kaartjes maakt:

De workshop projectjes

Dan waren er de workshops van afgelopen week: daarin zijn we aan de slag gegaan met het maken van verschillende soorten achtergronden; met de Stampin’Blends en alcohol en met de Blending-Brushes en inkt. Daar zijn bijzonder leuke kaarten mee gemaakt ( waarbij ik vergeten ben om foto’s te maken…..oeps!) maar dit waren de voorbeelden.

Verder kon er gekozen worden om nog een 3d-projectje te maken met zomerse fruitmotieven. Leuke workshops!

Catalogus – Launge

Ja die komt er ook aan. De catalogi zijn de deur uit; de make@home pakketjes zitter erbij. Van maandag 2 augustus tot/met donderdag 4 augustus is er iedere middag “open huis”en kun je een paar kaartjes komen maken om zo kennis te maken met de nieuwste producten uit onze Stampin’Up!® collectie en je krijgt natuurlijk de minicataogus en sale a bration folder mee naar huis. Het enige wat je wel even moet doen is aanmelden i.v.m. corrona-maatregelen die nog steeds van kracht zijn ….en het is helemaal gratis!!! Leuk om ook om samen met iemand te komen doen!

En op donderdag 5 augustus een online-launge op mijn facebook-pagina via een live om 20.00 uur met de make@home pakketjes. Heb jij nog geen Stampin’Up! demonstrator en/of heb je nog geen catalogus en sale a bration folder ontvangen? Vraag er dan snel een aan via onderstaand formulier. Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief waarmee ik in september ga starten krijg je alles inclusief het make@home pakketje thuisgestuurd.

Dan wens ik jullie nu nog een heel fijn weekend en tot volgende week! Groetjes Elly

Translate »