Stil en druk….en kaarten maken!

Stil en druk!

Zo op het eerste oog denk je van stil en druk? Dat gaat toch niet samen? Maar ik koos deze kreet omdat het op mijn blog erg rustig is geweest deze afgelopen week! En ikzelf echt wel druk ben geweest met mijn Stampin’Up! en andere bezigheden. Voor de vakantie wilde ik alle bestelling eruit hebben en alvast in voren werken voor aankomende week….zo is dus  het schrijven van een Blog erbij ingeschoten is. Ook komende week gaat er weinig meer het net op omdat ik dan op vakantie ben met mijn dochter.  En dat wordt een weekje rust, zon en zee. Ik hoop uitgerust en vol plannen huiswaarts te keren!

Stampin'Up! Cozy Cottage

Kaarten maken

Natuurlijk gaat er bijna geen week voorbij zonder dat er een kaart gemaakt wordt. En dat is afgelopen week zeker gedaan! Ik heb voor een challenge dit kaartje gemaakt met de sponstechniek en ingekleur met de Stampin’Markers. De kaart is opgebouwd uit een basiskaart van Soft Suede Cardstock, daar heb ik een “mat” opgeplakt die ik met verschillende kleuren heb gesponst. Nadat de inkt was gedroogd heb ik er in Soft Suede nog een aantal bomen op gestempelt. Dan komt als derde laag de verhoogde ovaal met een deels gesponste en deels ingekleurde afbeelding. Als laatste heb ik er aan de onderzijde nog een sentiment aan toegevoegd.

Knutselmiddag met vriendin

Afgelopen donderdag was er eindelijk weer eens tijd om samen met mijn knutselvriendin aan de slag te gaan, we hebben heerlijk aan de slag gegaan met de nieuwe Nederlandstalige bundel Puur Natuur, de resultaten hiervan zal ik later deze week laten zien. En dan was er nog mini-album 2 voor Zakyntos die gemaakt moest worden, dit is nog niet helemaal klaar maar wel een totaal ander album geworden, heel kleurig! Kortom een lekker weekje, maar druk.

Retired producten en bestellen

Hieronder vind je een lijst met de produkten die ik voor dit kaartje heb gebruikt. Daarnaast wil ik er nog even op wijzen dat er een flink aantal producten op de retired lijst staan ( een link naar de lijst vind je in zijbalk en hier ) en nog tot 31 mei zijn te bestellen zolang de voorraad strekt.

Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 krijg je de bezorgkosten á € 5,95 van mij. Stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com of vul het formulier in . Na ontvangst van betaling gaat je bestelling direct weg en wordt deze rechtreeks bij jou thuisbezorgd door UPS .

Groetjes en Tot ziens in de laatste week van mei! Dan ben ik er weer en ga ik er weer vol energie tegenaan!

 

Translate »