Stempelschatten: Oude Liefde Roest niet!

Ja daar zijn we weer met “Stempelschatten”. Het thema is dit keer Liefde is….! Even nadenken hoe ik dit aan ging pakken want met Valentijn heb ik niet zoveel. Het is dit keer een scrap-layout geworden  met jawel …oude liefde roest niet…de liefde van mijn leven: mijn man! Ik heb het thema letterlijk overgenomen als titel van mijn layout. Daarnaast is de Stampin’Up! kleur Bermuda Bay een van lievelingskleuren en die moest natuurlijk verwerkt worden in deze layout en dat is gelukt!

De Basis

Als basis heb ik een 12″x12″ inch vel cardstock in de kleur Bermuda Bay gebruikt. . Als bijpassende strook heb ik een stukje Lily Impressions designpapier gebruikt uit de Sale a Bration folder. En uit die strook heb ik de andere kleuren gehaald die ik heb gebruikt,  Coastal Cabana en Grapefruit Grove.

De Lay-out

Stampin’Up! Be Mine

Daarna heb ik even drie kleine foto’s afgedrukt. Ik ben in het gelukkige bezit van een Canon Selphy- een klein foto-printertje- echt superhandig als je vaker gaat scrappen en voor bijvoorbeeld vakantieverslagen. Na het afdrukken van de foto’s ben ik gaan kijken hoe ik alles wilde gaan verdelen en wat ik als verbinding tussen de foto’s wilde gaan gebruiken. Ik ben toen tot de conclusie gekomen dat ik de harten framelits uit de stansenset “Be Mine” kon gebruiken voor de verbindingen in de layout.

Voor de titel heb ik de Hand Lettered Prose Dies gebruikt, een mooie stansenset voor dit soort werk! Daaronder een stukje Grapfruit Grove Cardstock wat ik heb uitgestanst met de Rectangle Stiched Dies en daarna tone in tone gestempeld met het allerkleinste hartenstempeltje uit de Forever Lovely stempelset. Want er moet toch ook gestempeld worden ?!

Om de verbinding schuin over de pagina te laten gaan heb de hartjes gebruik die uit het hartenframe komen die in het middendeel op de foto’s is gebruikt en onder het middendeel laat ik dit doorlopen met wat kleine bloemen richting het tekstdeel. Als hartje voor de bloemen heb ik de wat Pearl Basic Jewels embellishment gebruikt.En dan als laatste een klein stukje tekst of “journaling”zoals ze het bij scrappen ook wel noemen. Afgedrukt op Coastal Cabana cardstock en uitgestanst met de Rectangle Stiched Dies. Daarna heb je het plaatje helemaal compleet . Ik vind het altijd weer een feestje om een scrap-layout te maken en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Stampin’Up! Be Mine

De lijst met de deelnemers vind je hieronder. Om verder te hoppen klik je op de naam onder die van mij enzovoorts. Veel plezier met hoppen!

 

Bestellen of een vraag?

Hieronder vind je het overzicht van de producten die ik gebruikte voor dit project.
Wil je er iets van bestellen of heb je vragen dan kun je mailen naar ellyrijnvissu@gmail.com .

Groetjes en tot een volgende keer! Elly

 

6 gedachten over “Stempelschatten: Oude Liefde Roest niet!”

Reacties zijn gesloten.

Translate »