Stempelschatten; Good Morning Magnolia

Welkom bij de bloghop met Stempelschatten! Mijn stempelschat is deze maand Good Morning Magnolia. Het thema is Pasen. Voor mij staat Pasen voor, licht, fris en lente. En toen ik deze week even naar buiten stond te staren uit het raam van mijn werkkamer op de magnolia boom van onze achterburen , ja…toen wist het ik het zeker!

Geen Paashaas maar een Magnolia

Stampin’Up! Good Morning Magnolia

Deze prachtige bloemen mogen het worden. De natuur laat ons iedere lente weer zien: er is hoop. Van die Magnoliaboom, die weer vol knoppen staat vielen de sombere gedachten over de huidige crisis van mij af en kreeg ik mijn inspiratie voor deze kaart!

De Magnolia

Stampin’Up! Good Morning Magnolia

Als kaartbasis heb ik dit keer voor Mossy Meadow Kaartpapier gekozen. Een hele mooie kleur groen die ook terugkomt in de eerste mat op de kaart. Dit is het Magnolia Lane DSP. Hierop komt dan de mat van Petal Pink kaartpapier. In heb er eerst een leuk randje aan gemaakt de randstans die bij de bundel hoort en daarna met de Tufted embossing folder door de  snij-en emboss machine gerold.

Stampin’Up! Good Morning Magnolia

Dan komt de magnolia, gestempeld met Stazon inkt op Shimmery White kaartpapier zodat ik de bloem kon inkleuren met de aquapainters. Voor wat extra dimensie heb ik de bloem nog een keer gestempeld en een deel ervan gekleurd en uitgeknipt. Toen alles op de basiskaart bevestigd was vond ik dat de kaart nog wel wat extra’s mocht hebben, we vieren immers de lente! Dus ik heb de “kussentjes “ van de geembossde mat aangekleed met pareltjes. Nog een stukje garen met een strik en een tekst.  De tekst komt uit gratis Sale a Bration Stempelset “Sending You Thougts”.

Ook voor de tekst op de mat aan de binnenkant het ik deze Stempelset gebruikt. De bloemen aan de binnenkant zijn gestempeld met een bloem uit de Stempelset Magnolia Blooms .

 De enveloppe

Ook de enveloppe is niet vergeten. Voor de flap heb ik een stukje van het Magnolia Land DSP gebruik en nadat ik deze had opgeplakt heb ik heel voorzichtig het randje weggeknipt.Stampin’Up! Papersnips Voor dit soort knipwerk ik de Paper Snips zo fijn. Superschaartje! Aan de voorkant nog een paar bloemen uit de Good Morning Magnolia Stempelset om er een mooi geheel van te maken. Zo ga ik dit jaar Pasen en de Lente vieren, door mooie kaarten te sturen naar mijn dierbaren! #maakeenkaartstuureenkaart

Onderaan dit bericht vindt je informatie over de laatste Sale a Bration week. Ook de gebruikte Stampin’Up! Materialen en hoe je die kunt bestellen vindt je daar. Ik vond het leuk dat je langskwam! Hop je nog even gezellig door naar een van mij collega-demonstratrice’s? Je zal er zeker inspiratie opdoen voor Pasen of om de Lente te vieren!

 

Sale a Bration en Bestellen

Hieronder in het tabel vind je bijna alles wat ik gebruikt heb voor deze kaart. Wil je hier iets van bestellen of heb je nog iets anders nodig? Ik verzorg graag je bestelling ?! Je kunt op twee manieren bestellen in mijnStampin’Up! webwinkel (creditcard only!) of via dit bestelformulier  .Bestel je vooral €60,00 of een veelvoud daarvan? Dan heb je recht op een GRATIS Sale a Bration product! Je vind de Sale a Bration folders hiernaast in de Sidebar en op mijn StampinsideStampin’ Up! Website

 

7 gedachten over “Stempelschatten; Good Morning Magnolia”

  1. Schitterende kaart. De parels doen met aan kleine bloemknopjes denken. Mooi gedaan! De Wij hebben ook zo’n mooi uitzicht op een bloeiende magnolia – prachtig met een diepblauwe lucht erachter.
    Liefs, Yolanda

  2. Hele mooie kaart met hele mooie stempels en kleuren en mijn favoriete folder!

  3. Wat ontzettend mooi!
    En ik denk meteen dat set moet ik ook maar weer eens uit de kast halen.

    groetjes, Durvina

Reacties zijn gesloten.

Translate »