Stempelschatten Bloghop Mei

Vandaag weer een bloghop met Stempelschatten. En het thema is Mannenkaarten, met vaderdag in het vizier is dat natuurlijk een logische keuze. En mannenkaarten maken, dat blijf ik toch een lastig vinden. Maar het is gelukt; natuurlijk is het gelukt want ik blijf dan net zolang aan het denken tot ik iets heb. Het is een combinatie geworden van designpapier uit de nieuwe jaarcatalogus met een stempelset uit de huidige jaarcatalogus.

World of Good

Stampin'Up! World of Good

Toen ik dit designpapier voor het eerst zag kwam direct de combinatie naar voren die ik vandaag heb gebruikt. Mijn eerste gedacht bij dit papier was: die is super te combineren met de stempelset Sailing Home. Het papier op zich is natuurlijk al prachtig in combinatie met het Foil Sheed en de gouden embossing vind ik het gewoon chic! Ik heb met dit mooie designpapier in combinatie met de bijpassende kleuren cardstock en de supergave embossingfolder vandaag ook nog een facebook live gedaan waarbij ik de twee kaartjes heb gemaakt. Een van de kaarten zie je hierboven. Het filmje zal ik ook in dit bericht plaatsen.

Sailing Home

Stampin'Up! World of Good

Voor de vaderdagkaart heb ik een van mijn favorieten uit de laatste catalogus gebruikt die gelukkig nog een jaartje mee door mag: de Sailing Home. En daar heb ik een dubbele Z-fold kaart mee gemaakt. De basis is van basic black kaartkarton. Ik heb het prachtige designpapier gebruikt en wat van het foilsheet voor tagvlag en het stuurwiel. Gestempeld heb ik met versamark op basic black kaartkarton en dit met de gouden embossingpoeder bestrooid en verhit met heattool.

Ik ben best trots op het eindresultaat!

Het is een mooie vaderdagkaart geworden en wie deze kaart aan vader wil geven mag me een berichtje doen. Dan stuur ik deze namens jou naar je vader!

Facebook Live Product Snacks

Ik doe iedere week drie keer een korte facebook-live waarbij je vast kunt kennis maken met wat producten uit de nieuwe jaarcatalogus. Je kunt ze allemaal terugvinden op mijn YouTube-kanaal en hieronder staat het filmpje van vandaag.

Hoppen!

Natuurlijk is het leuk als je ook even bij mijn lieve collega’s langshopt om te zien wat zij hebben gemaakt. Ik ben benieuwd wat het geworden is! In ieder geval een leuke manier om weer wat inspiratie op te doen.


Leuk Nieuws

Heb jij ook zin om deze mooie producten te bestellen? En zou je dat willen doen met een flink voordeel? Dan heb ik nieuws voor jou!

Van 3 t/m 30 juni heeft Stampin’Up! een actie op het starterspakket!
Betaal € 129,- zoek voor € 175,- uit (nieuwe catalogus!!!!) en als EXTRA een GRATIS bundel naar keuze.
Kom gezellig meedoen in mijn team wordt ook lid van de gezellige Stampin’ Up! Familie! Neem gerust contactcontact op met mij.

Of wil je eerst eens even snuffelen aan al die mooie nieuwe spullen? En je hebt nog geen catalogus en ook niemand die er een toestuurt? Dan kan je via dit formulier een cataloguspakket bij mij aanvragen en vind je deze binnenkort bij jou in de bus.

En natuurlijk kun je ook gewoon een bestelling plaatsen als je iets nodig hebt via e-mail, dit formulier of mijn Stampin’Up! webshop.

Morgen wordt er weer gehopt met De Nederlandse Demo’s ! Tot dan en nog een hele fijne avond! Groetjes, Elly

4 gedachten over “Stempelschatten Bloghop Mei”

Reacties zijn gesloten.

Translate »