Stempelschatten Bloghop juli: Zomer

De derde woensdag van de maand! Bloghop met Stempelschatten. Met als thema Zomer. Daar moest ik echt wel even over nadenken! Hoe laat ik zien wat ik typisch zomer vind? En dat ook nog met een van de stempels die een beetje op de achtergrond is geraak: een stempelschat uit de jaarcatalogus….

Beautiful Moments

Op een lange, warme zomeravond wil ik nog weleens wegdromen. Denkend aan vroeger toen ik een klein meisje was; mee met de hooikar van de boer naast ons huis, lange dagen, altijd buiten en soms ’s avonds nog even naar het strand als daar de ergste drukte weg was. En zo kwam ik op het idee voor deze kaart. Een beetjes dromerig, nostalgisch en ja die twee kleine meisjes uit de stempelset “Beautiful Moments”doen me aan mijn jongste zusje en mijzelf denken als we weer eens mee mochten met een van de grote zussen en hun verkering. Lekker nog even naar het strand, de zee en waar we dan nog een lange mooie zomeravond voor de boeg hadden. Met als kers op de taart altijd een ijsje.

Watercoloring!

Ik vind de kleuren die ontstaan als je met de watercolor-techniek werkt altijd zo mooi diffuus. Omdat ik deze stempelset iets dromerigs vind hebben ben ik aan de slag gegaan met de watercolortechniek. Ik heb gebruik gemaakt van het watercolorpapier, de waterpainter en natuurlijk onze inktpads. De stempelafdrukken heb ik gemaakt met StazOn en alleen voor het “helmgras” heb ik er nog een stempelset bijgepakt, de grasjes komen uit de Nature’s Beauty stempelset. Eigenlijk heb ik dus aan # simplestamping gedaan?! Papier – inkt en stempels.

misbaksels….

Na wat mislukte pogingen is het uiteindelijk deze kaart geworden.

De kleuren voor basiskaart en mat heb ik er pas bijgezocht toe ik klaar was met de afbeelding. Het tekstsentiment heb ik op de mat aan de binnenkant van de kaart gezet en daar laat ik ook de meisjes nog een keer terug komen

Neem ook een kijkje op….

Hop even door naar een van mijn collega-demonstratrice die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende jaarcatalogus. En wij vinden het altijd leuk als je even een berichtje achterlaat onder het blog!

Bestellen en meer

Hieronder vind je een producttabel met alles wat ik voor deze kaart gebruikt heb, wil je iets bestellen dan verzorg ik natuurlijk graag jouw bestelling, hoe dat zie je onder de producttabel

Product List

Dank je wel dat je langskwam op mijn blog! Veel plezier nog met hoppen en een fijne avond! Groetjes Elly

10 gedachten over “Stempelschatten Bloghop juli: Zomer”

  1. Een geschilderde kaart die je gelijk blij maakt. Erg mooi geworden. Strand blijft toch trekken, ik woon er ook heerlijk dicht bij. Als groot meisje kunnen we er ook van genieten. dankjewel voor de inspiratie.

    • Dank je wel ?! Wij moeten er een dik uur voor rijden nu…en dat kan ik echt missen, de avondwandeling langs zee.

  2. Wat grappig dat we dezelfde stempelset hebben gebruikt en er totaal verschillende projecten mee hebben gemaakt. En ook nog onze eigen herinneringen hebben aan de set. Prachtige aquarel kaartjes heb je gemaakt. Groetjes, Yvonne

    • Ja, ik zag het! Ik vind het wel mooi dat we kunnen laten zien dat je met een Stempelset zoveel meer kunt doen.heb ook heel even aan een scraplayout gedacht maar pas nog gedaan in een blog dus nu is het dit geworden….en hier ga ik nog flink op oefenen…zo leuk om te doen!

Reacties zijn gesloten.

Translate »