Stempelfeestjes aan huis of op locatie:kennis maken met Stampin’Up!

Heb je zin in een creatieve ochtend, middag of avond samen met je vriendinnen en/of bekenden? Geen probleem! We plannen samen een datum, jij nodigt vrienden en bekenden uit (minimaal 4 inclusief jezelf) en ik kom met mijn stempels, inkt, papier en andere materialen bij jou thuis.

Samen maken jullie een project naar keuze – dat kan in overleg een kaart, een cadeauverpakking of een mini-album – minijournal – scrappagina zijn). Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie lekker aan de slag. En ondertussen kletsen jij en je vriendinnen gezellig bij. Succes en plezier gegarandeerd!
Je ontvangt als gastvrouw bovendien GRATIS de Stampin’ Up! jaar- of seizoenscatalogus met daarin de complete collectie producten en leuke, inspirerende voorbeelden.
 
De gezellige stempelsfeestjes duren ca. 2-2,5 uur en zijn ideaal om kennis te maken met de unieke stempels en producten van Stampin’ Up!, de nieuwste materialen uit te proberen of een leuke techniek te leren. Grote kans dat je gasten na deze workshop ook enthousiast zijn geworden en thuis aan de slag willen gaan met de mooie en unieke producten van Stampin’ Up! Uiteraard bestaat er dan de mogelijkheid om de producten te bestellen. En afhankelijk van het enthousiasme van de gasten, kun jij dan wellicht gratis cadeautjes uitzoeken. Dubbel feest!
 
Heb je zelf onvoldoende ruimte thuis? Of geen zin aan die “rommel”thuis? Dan is het mogelijk om  jouw vriendinnen mee te nemen naar mijn workshopruimte en gaan we daar gezellig aan de slag!
 
 
PRIJZEN & DATA: In overleg (vanaf € 5,00  p.p. )
leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »