Stampin’Up!Paper Pumkin Box of Sunshine en Even Bijpraten

Een week zonder blog dat kan echt niet! Ik ben een beetje in de bonen geweest deze week? .Dacht dat ik een bloghop had met “Stempelschatten” alles klaar en keek nog eens goed…die gaan jullie volgende week woensdag zien. En dan kom donderdag de bloghop met de NL-demo’s er direct achteraan. Maar helemaal niets deze week dat kan niet. Hieronder laat ik een kleine sneakpeak zien van projectjes die vanaf volgende week gemaakt kunnen worden tijdens de workshop “Kerst in Augustus”. De woensdag is vol, donderdagavond nog een plaatsje vrij en als je samen met iemand komt is het mogelijk om deze workshop tot half september op afspraak te komen doen.

Paper Pumkin Box of Sunshine

Dan hebben we natuurlijk nog wat leuke acties lopen momenteel bij Stampin’Up! Wat dacht je van de Paper Pumkin Box. #sharesunshine met deze Paper Pumpkin Box of Sunshine, naar een idee van Sara Douglass. Zij is de CEO van Stampin’ Up! Kaarten klaar en verstuurd? Vul de doos met zonnige attenties en lekkers. Plak daarna het zelfklevende etiket erop en stuur de doos naar een bijzonder iemand om die in het zonnetje te zetten!

Hieronder een video waar Sarah laat zien wat er in de box zit en wat je ermee kunt doen.

Aan het einde van de video zie je de mini-paper pumkin box voorbij komen. Wil je die misschien meebestellen?

Deze minibox shop je hier[button url=”https://www.stampinup.nl/products/mini-paper-pumpkin-b0x?hostcode=K7FKXSE4″ target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]DE MINIBOX SHOP JE HIER[/button]

Nieuwe Stans en Embossingmachine

De grote stans- en embossing is deze maand in de pre-order voor demonstrators. Ik heb hem besteld en vanaf september is die ook voor jou te bestellen. Wil je hem uit komen proberen voor je hem besteld? Dat kan op afspraak of tijdens een van de workshops die op de agenda staan. Ik waarschuw je wel….hij is geweldig! Op de mini moeten we nog even wachten maar ook die komt er aan!

Workshops op de agenda

Al genoemd de workshops die op de agenda staan! Ik bied iedere maand een Kaart&Koffie workshop aan en maandelijks een wat uitgebreidere workshop waarbij meerdere projecten gemaakt worden naast kaarten. Deze augustusmaand is dat “Kerst in Augustus” of op afspraak “Nazomeren met Kerstworkshop. Door alle maatregelen rondom Covid – 19 heb ik het aantal workshopplaatsen teruggebracht naar 2 om de afstand te kunnnen bewaren en het lopen te beperken.

Naast de workshops die je bij mij thuis kunt volgen is het mogelijk om de drie pakketjes van de Kaart&Koffie te bestellen met de bijbehorende stempelset. Klik op de onderstaande knop voor de Kaart&Koffie Thuispakketten.

[button url=”https://www.ellycreatecardsgiftsandmore.nl/blijf-thuisblijf-creatief/” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]INFO KAART&KOFFIE THUISPAKKET[/button]

Koopjeshoek

En dan als laatste nog even deze: in de koopjeshoek is weer heel veel retired Stampin’Up! Producten te vinden. Vind je iets wat je wilt hebben vul dan AUB het formulier in of stuur me een e-mail!

Zo dat was het wel weer voor deze week! Het is een heel verhaal geworden…Dat krijg je ervan als je een weekje niet aan bloggen toekomt! Ik wens jullie een heel goed weekend! Groetjes Elly

Translate »