Stampin’Up! NL demo’s bloghop#1

Bloghop Nederlandse Demogroep Stampin’Up!

Vandaag doe ik voor het eerst mee met een bloghop! Superleuk! En als thema hebben we de “In Colors” die in nieuwe Jaarcatalogus staan. Ik heb gekozen voor de mooie nieuwe In Colors 2018-2020. Geweldige kleurtjes, lekker fris en een beetje fuitig! Mag ik ze aan jullie voorstellen de nieuwste In Colors in de vernieuwde stampinpads:

Kaarten in kleuren of inkleuren?

Als eerst moest ik gaan kiezen wat ik zou gaan doen met de In Colors, kaarten maken op het In Color Cardstock of inkleuren met de Inkt. Ik kon niet kiezen en heb beide gebruikt. De kaartjes heb ik gemaakt op een basis van Whisper White en daarop heb ik gemat met de 5 In Color kleurjes. Vervolgens zijn daar ingekleurde afbeeldingen opgekomen en hier en daar heb ik nog wat embellishment gebruikt uit de nieuwe collectie.

Lovely LipstickStampin'Up! Hostess set Hand Deliverd

Dit is het kaartje met het Lovely Lipstick Cardstock. Op de mat is nog een extra strookje Whisper White geplakt die is gestempelt in de verschillende In Color kleurtjes, daarop een afdruk op het Watercolorpaper die ik heb ingekleurd met de aqua-painter en daarna heb uitknipt en verhoogd opgeplakt, nog een tekst-sentiment en wat rhinestone erbij om het af te maken.

Call me CloverStampin'Up! Hostess set Hand Delivered

Dit kaartje is gemat met het Call me Clover Cardstock wat ik heb gestempelt met de Pick A Pennant stempelset in dezelfde inktkleur. Daarop een strookje Whisper White met een afdrukje welke ik gedeeltelijk heb ingekleurd met de blender pens en het rokje is ingestempelt in kleur. Tekstsentimenten erbij en klaar is kaartje nummer 2.

Pineapple PunchStampin'Up! Hostess set Hand Delivered

Ook voor dit kaartje het ik het cardstock in de kleur gebruik en deze met dezelfde kleur bestempelt met de Artisan Textures stempelset. Het afdrukje heb ik deze keer op Shimmery White Cardstock gezet en ook nu heb ik weer gekleurd met de blender pens, om het afdrukje heen heb ik een tekst gestempelt in Pinapple punch en diezelfde tekts heb ik als sentiment gebruikt en dit tekstje uitgeponst met de 1-inch cirkelpunch. Op deze kaart heb ik ook het Pineapple punch lint gebruikt onder de tekst en bovenin het afdrukje een klein strikje gemaakt. De strook met het afdrukje en het cirkelt met de tekst zijn met dimensional verhoogd opgeplakt.

Grapfuit Grove

Stampin'Up! Hostess set Hand Delivered

Dit kaartje heb ik een klein beetje anders gemat dan de drie voorgaande kaarten, wel heb ik weer het in color cardstock gebruikt om een mat mee te maken en ook dit keer heb ik deze in dezelfde kleur bestempelt met een achtergrondstempel uit de artisan textures stempelset. Vervolgens een afdrukje op Whisper White en deze in Grapefruit Grove ingekleurd met de blender pens. Als laatste een tekst op het gekleurde cardstock en dit uitgeponst en verhoogd opgeplakt.

Bleuberry BushelStampin'Up! Hostess set Hand Delivered

Als laatste het kaartje in deze mooie kleur, dit is een heel eenvoudig kaartje geworden omdat ik hiervoor ook het polka dot lint heb gebruik. Ik vind dit lint zo leuk! En dan heeft een kaart niet veel extra’s meer nodig. Alles heb ik in het blauw-wit gehouden, een eenvoudig maar superleuk kaartje ( vind ik ;-)!

Hand Delivered

Zo heet de stempelset die ik heb gebruikt voor de kaartjes. Vind jij deze set ook zo leuk? Deze set kun je verdienen als je als Hostess een Stempel Party organiseert! Lijkt je dat wel wat? Je leest er meer over op de Workshop pagina. En uiteraard wil ik je er graag meer over vertellen! Neem dan contact met mij op en dan komen we er samen wel uit!

Stampin'Up! Bloghop 2 juni

hieronder vind je de collega demo’s die ook een blog hebben gemaakt voor deze hop! Neem ook een kijkje op hun blog. Je zal er veel inspiratie mee opdoen.

 

Gebruikte Stampin’Up Producten

Wil jij ook snel aan de slag met de mooie in Colors of een van de andere nieuwe producten? Ik verzorg graag je bestelling. Stuur me een mailtje of vul het contactformulier in met de bestelnummers en de naam van de door jou gewenste producten, zodra je bestelling is betaald zorg ik ervoor dat deze binnen 2 tot 4 werkdagen bij jou thuis bezord wordt door UPS. Bij een bestelling boven de € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen.

Hieronder vindt je de producten die ik gebruikt heb voor de kaartjes in dit blogbericht.

 

12 gedachten over “Stampin’Up! NL demo’s bloghop#1”

  1. Heel mooi geworden Elly! Vind de stempelset ook zo leuk, heb hem besteld, maar nog niet binnen. Afwachten dus nog even, maar geniet alvast van al je mooie voorbeelden! Gr Linda

  2. Wow.. wat een werk heb je ervan gemaakt met het inkleuren! Super leuke kaarten! Leuk dat je meedoet met onze NL demo hop 🙂

Reacties zijn gesloten.

Translate »