Stampin’Up!NL;Daffodil Daydream bundel en lopende acties

Zoals ik gisteren in de live op facebook al aankondigde heb ik vandaag een nieuw blog online en natuurlijk begin ik met de facebook hop van het Lovely Stampers team. Daarvoor hebben we nooit een thema dus deze keer heb ik ervoor gekozen om mijn bundel van de week te gebruiken.

En dat is de Daffodil Daydream bundel. Daarbij is tijdens deze Sale a Bration mooi designpapier verkrijgbaar die je gratis kan kiezen bij een bestelling van € 60,00. Het Daffodil Afternoon Designpapier. En dat is wat ik gebruikt heb voor het kleine cadeautje en de bijpassende kaart die ik voor deze facebook hop heb gemaakt. In YouTube video hieronder kun je zien hoe ik deze combinatie heb gemaakt. Onder deze video in het infoblokje staat een lijstje met gebruikte materialen en de maten van het doosje.

Met dit desingpapier en deze bundel heb ik een pakket samengesteld; het Sale a Bration pakket “Narcissentijd”. Het pakket bestaat uit:

 • half pak designpapier Daffodil Afternoon 12 x 12 “
 • Gekleurd Kaartkarton A4: Basic Black, Crushed Curry, Daffodil Delight, Evening Evergreen, Flirty Flamingo, Mint Macaron, Mossy Meadow, Pale Papaya, Pear Pizzaz
 • Very Vanilla A4 kaartkarton; 4 stuks
 • Very Vanilla C6 enveloppen : 5 stuks
 • Daffodil Daydream bundel*
 • Embellishments pakketje
 • Sale a Brationproduct naar keuze
 • Bedankje maand Februari : Paper Snips ( het geweldige schaartje van SU!)

*heb jij de Daffodil Daydream bundel al aangeschaft; zoek dan een product uit met een gelijkwaardig prijs en vul daar je pakket mee aan

verkrijgbaar is zolang de voorraad strek; klik om dit pakket te bestellen op onderstaande knop

Thuispakket Februari: New Horizons

Dit is het pakket voor de maand Februari “New Horizons” . Het Thuispakket is een pakket dat ik maandelijks samenstel om lekker thuis aan de slag te gaan. Op jouw tijd en in jouw tempo. Hierbij ontvang je een geschreven tutorial via email. Met daarbij een link naar een Youtube-video waarin ik laat zien hoe je de projecten kunt maken. Het pakket New Horizons bevat de volgende producten en is nog te bestellen tot aankomende woensdag.

 • New Horizons 6×6″designpapier : 12 stuks.
 • Gekleurd Kaartkarton A4: Blackberry Bliss – Misty Moonlight – Soft Succulent – Evening Evergreen – Old Olive – Polished Pink.
 • Basic White kaartkarton A4; 3 stuks
 • Basic White C6 enveloppen: 5 stuks
 • Faux Sea Glass Shapes
 • alle gestanste delen, labels en andere extra’s die ik voor de voorbeelden gebruik

Lopende Acties

En dat zijn er nogal wat! En ze zijn stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard daarom ben ik gisteren ook even live gegaan op facebook om te laten zien wat er zoal bij is gekomen in de loop van deze Sale a Bration periode.

Nieuwe Kit in de Kits-collectie! Magneetbordset

De kit is nu te bestellen en wil je er eerst meer van zien: hou mijn facebookpagina in de gaten…ik krijg hem komende week binnen en ga dan live om deze leukerd te laten zien. Gelijk even kijken wat er in zit: KLIK HIER

Waves of the Ocean

Ontdek de diepten van de oceaan (en van jou creatieve vaardigheden) met de Waves of the Ocean-collectie! Deze product-collectie bevat een mooie stempelset met daarbij passende stansen. Beide producten zijn een zgn. early release uit de komende jaarcatalogus 2022-2023. Bij deze product-collectie twee soorten designpapier en rhinestones in zes verschillende kleuren welke exclusief verkrijgbaar zijn tijdens de actieperiode van 1 maart t/m 2 mei.

All Together Colletiepakket

De All Together-collectie omvat producten uit de vroege release van de jaarcatalogus 2022-2023 – een nagelnieuwe kleurenreeks skincolors Stampin’ Blends! En exclusieve producten die alleen verkrijgbaar zijn van 1 februari tot 2 mei; In het vorige blogbericht liet ik alles al een keer zien. Kijk hier maar wat er in zit: KLIK HIER

En dan nog even last but not least de Sale a Bration! Dit is ook een actie waar je tot/met 28 februari nog van kan genieten! Van alle gratis producten die je kunt uitkiezen bij een bestelling of misschien toch instappen? En daarmee lid worden van mijn team? Vraag gerust meer informatie; via email ben ik altijd bereikbaar!

Dat was het wel voor deze keer! Fijn weekend en maandag ben ik er weer met een nieuwe facebookhop!! Groetjes Elly

Translate »