Stampin’Up!NL; Alles is Liefde

Vandaag weer een bloghop met Stempelschatten. Met deze hop willen wij jullie de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi laten (her)ontdekken door ze weer even in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je (nog) maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!. Deze maand het thema “Alles is Liefde”. En hoe mooi komt dat van pas nu mijn man en ik aankomende zaterdag onze 41é huwelijksdag mogen vieren!

Always in my Heart

En hoe toepasselijk is het dan als je nog een stempelset op de plank hebt die “Always in my Heart” als naam heeft! Mooier kan bijna niet. De daarbij passende stansenset Floral Heart ook maar uit de bak gehaald want deze is absoluut trouwdag waardig! En ik had geen zin in knalkleuren dus ik ben met wit , Petal Pink en Softsea Foam aan de slag gegaan. Ik moet zeggen dat ik best blij ben met het resultaat.

De Always in my Heart is een een zgn. two step stempelset. Dat houd in dat je zowel een contourstempel als een invulstempel hebt voor de bloemen en de blaadjes uit deze stempelset. Zo kun je lekker met de kleuren spelen. Ik heb de contouren van de bloemen en blaadjes vol gestempeld en de invulling eerst afgestempeld en daarna in de bloem/het blaadje gestempeld

Op een kaart voor een huwelijks jubileum kan een beetje bling niet ontbreken toch? Dat heb ik opgelost door de losse hartjes met de wink of stella een glimmertje te geven. Het uitgestanste “kanten”bloemenhart en de hartenrandjes maken de kaart nog feestelijker. De geblushte achtergrond maakt het tot een heel feestelijk en liefelijk kaartje vind ik. En de zwierige tekst-tag maakt de kaart af.

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

nog even dit……….deze mag natuurlijk niet ontbreken aan de binnenkant van de kaart! Ik hoop op nog heel veel jaartjes erbij!

heb je nog vragen naar aanleiding van dit blogbericht of wil je iets weten over de gebruikte Stampin’Up! Materialen. Neem dan gerust contact op met mijn via email of bel me even!

Fijne Avond nog en tot vrijdag dan staat er weer een bloghop op het programma! Groetjes Elly

3 gedachten over “Stampin’Up!NL; Alles is Liefde”

  1. Prachtige kaart in een mooie kleurencombinatie. Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Creatieve groet, Yvonne

  2. Wat een ontzettend mooie kaart, vol prachtige details Elly! goede manier, en goede aanleiding om met deze mooie set aan de slag te gaan! Alvast van harte met jullie jubileum!

Reacties zijn gesloten.

Translate »