Stampin’Up! Zomerse Facebookhop Lovely Stampers team

Facebookhop Lovely Stampers Team.

Ook deze maand heb ik meegedaan aan de Facebookhop van het  Lovely Stampers team waar ik deel van uit mag maken! Deze keer was het thema zomer. Ik heb er wel even over na moeten denken wat het zou worden en uiteindelijk kwam ik toch uit bij een van mijn favorieten in de zomer…lang genieten van een mooie zomeravond met een prachtige zonsondergang. Daarbij vind ik de Engelse Cottage’s altijd superschattig, zeker als ze rondom het huisje in de bloemen staan. En zo is deze kaart onstaan.

Kaartbasis

De basiskaart is een strook Soft Sky cardstock van 10,5 x 29 cm. Deze ik gevouwen op 3,6 – 7,2 –  21,7 – 25,2 cm. Daarna ben ik aan de slag gegaan met een strook Shimmery White cardstok. Hierop de beide zijkanten licht aangegeven met potloden om de stempel van de cottage beter te kunnen plaatsen. De lijnen van de ” horizon” heb ik doorgetrokken met potlood en met een zo geheten MASK ( een op maat gemaakt stukje papier waarmee je de stempelafdruk kunt afdekken) heb ik de stempelafdruk afgedekt voordat ik ben begonnen met het sponsen van de lucht.

Sponsen

Met de handige Sponge Daubers heb ik de lucht ingekleurd van donker naar licht. Door draagbewegingen te maken met de sponsje laat je de kleuren mooi in elkaar blenden. Hierna heb ik de “mask” van de Cottage afbeelding verwijderd en de stempel ingekleurd met de Stampin Blends. Daarna heb ik het “grasland” ingekleurd met verschillende kleuren groen en de aquapaiter. De lijnen van de heuvels, de horizon en de grasstroken heb ik ingtekend met de Basic Black Marker.

Cottage Wall

Het muurtje op de voorgrond van de kaart is ook gestempeld met een stempel uit de set en heb ik door gebruik te maken van  op een strookje Shimmery White en met een stukje papier (mask) heb ik de reeds getempelde stukjes muur afgedekt en zo een lang muurtje kunnen stempelen.  Vervolgens heb ik alles ingekleurd met de Stampin Blends en de  Sponge Daubers.

Oranjerood Zonnetje

Als laatst heb ik een malletje gemaakt met de 3/4 cirkelpunch om daarmee een oranjerood zonnetje de sponsen. Daarna heb ik de gestempelde afbeelding in vijf verschillen matten gesneden  ( 4 matjes van 3 x 10 cm en een mat van 14 x 10 cm) en deze op de verschillende delen van de basiskaart geplakt. De strook met het muurtje heb ik daarna vastgeplakt aan de buitenste zijflapjes.

Gebruikte Producten

Hieronder vind je alles wat ik heb gebruikt om deze kaart maken. Uiteraard kun je deze spulletjes via mijn bestellen, waarbij ik wel moet vertellen dat een deel van de producten die  ik heb gebruikt tot 31 mei verkrijgbaar is zolang ze nog op voorraad zijn en na 31 mei verdwijnen uit de productlijst van Stampin’Up!  Je vind in dit bericht de lijst met retired producten! Bij een bestelling boven de € 50,00 worden de bestelkosten à € 5,95 niet bij jou in rekening gebracht. Je kunt bestellen door mij een mailtje te sturen of door het contactformulier in te vullen. Je bestelling wordt direct doorgezet nadat ik je betaling heb ontvangen en na 4 of 5 werkdagen  door UPS bij jou thuis bezorgd!

 

Translate »