Stampin’Up! World Card Making Day of Wereld Kaart Maak Dag!

Worldcardmakingday

Stampin'Up! Lots of Happy Card kit

Ik schreef er gister al over en wil het vandaag nog eens extra benadrukken! Aankomende zaterdag is het weer zover! Iedereen die het kan mag er aan mee doen! Wereld Kaart Maak Dag! Officeel schijnt het World Card Making Day te heten. Maar ik mag het graag in het Nederlands vertalen ;-)! En ik weet inmiddels dat je mensen echt heel blij maakt met een zelfgemaakte handgeschreven en echt via de post ontvangen kaart. Dat is en blijft een klein cadeautje voor iedereen die er een mag ontvangen! Dus doe gezellig mee!


 Korting op je bestelling

Bestel nu en ontvang  mooie Kortingen tot en met 7 oktober op deze geselecteerde producten!

Stampin'Up! Worldcardmakingday

Deze week maakt Stampin’Up! er een feestje van met kortingen op verschillende artikelen! Het is aankomende zaterdag 7 oktober Wereld Kaarten Maakdag!  Om dit  te vieren en onder de aandacht te brengen zijn er deze week een aantal leuke aanbiedingen! Card Kits, Stempelsets, papier en verschillende plakmaterialen.  Hieronder vind je de producten die in de aanbieding zijn! Stampin'Up! Worldcardmakingday


Lots of Happy Card Kit

Ik heb hier de Lots of Happy Card kit en wil je daar wat voorbeeldjes van laten zien! Kijk gezellig mee! Dit is wat je in de Kit vind en dat is best veel!

Hierboven zie je een beetje wat er zoal in de kit zit. Zelfs 4 kleuren aquarelpotloden! Hele mooie kit waar in totaal 20 kaaren mee gemaakt kunnen worden. Er zit ook een fleyer bij waarop 5 verschillende voorbeelden van kaartjes staan. Je hoeft het dus niet zelf te bedenken maar dat kan natuurlijk wel 😉 !

dit is een deel van de fleyer, hier zie je ook gelijk welke kaartvoorbeelden erin staan. Deze staan op de ander kant nog eens stuk voor stuk in het groot afgedrukt!Stampin'Up! Lots of Happy Card kit

En hieronder zie je de eerste drie kaartjes die ik ermee gemaakt heb. Ik heb wel nog wat extra materiaal dat ik in huis heb gebruikt onder andere de blender pens. Ik zal hieronder aangeven wat je er eventueel nog bij zou kunnen bestellen als je mocht besluiten om deze kit te bestellen. Deze week in de aanbieding voor € 38,50! En zo zou je leuk World Card Making Day mee kunnen vieren!

Stampin'Up! Lots of Happy Card kit

 

Bestellen

Natuurlijk verzorg ik graag je bestelling! Onder dit bericht vindt je een carousel met alle producten die in de aanbieding zijn deze week en de extra’s die ik voor het inkleuren en plakken heb gebruikt. De prijs van de Blender Pens is € 14,95 en van de Glue Dots is dit € 6,50. De prijzen van alle andere producten vindt je in de lijst hierboven! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten à € ,95.  Als je een bestelling doorgeeft via mail of bestelformulier ontvang je van mij een bevestiging met een betaallink. Zodra je betaling binnen is plaats ik de bestelling en wordt deze rechtstreeks bij jou thuis bezorgd door UPS ( binnen 3-4 werkdagen)

Verzamelbestelling

Is je bestelling kleiner dan € 50,– en ben  je in de gelegenheid om zelf je bestelling af te halen bij mij thuis? Ik plaats vrijdagmiddag om 15.00 uur een verzamelbestelling. Als je meebesteld met de verzamelbestelling kost het je ook geen verzendkosten. Deze bestelling ook graag via bestelformulier of mail! Na je bestelling ontvang je van mij een mailtje hoe je kunt betalen. Ik bestel alleen de producten die vooraf betaald zijn! Zodra ik de bestelling binnen heb en ik er mooie pakketjes van heb gemaakt krijg je een berichtje dat je je bestelling op kunt komen halen.

Rechtstreeks Bestellen bij mijn Stampin’Up website

Als je op een van de foto’s in de onderstaande productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite.  Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt.  Ook de producten die je hierboven ziet staan kun je dan gelijk meebestellen. Je vult de bestelnummers in en kan gelijk controleren of het de juiste producten zijn. Om rechtstreeks van mijn online Stampin’Up side te bestellen heb je echter wel een creditcard nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid kredietkaart aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet.

Leuk dat je er was en tot de volgende keer! Elly

Translate »