Stampin’Up! Workshops, leuke nieuwe aanbiedingen!

Eindelijk ik ben zover de workshops en workshop thuispakketten te delen! Het heeft even geduurd voordat er wat ging bruisen en borrelen maar nu stroomt het! Te veel leuke ideetjes om in een keer te kunnen realiseren!

Nu bij de aftrap van de Minicatalogus januari – juni 2021 en de geweldig leuke Sale a Bration maanden ga ik wel proberen er zoveel mogelijk van waar te maken.

Workshop Thuispakketten

Al eerste begin ik bij de Workshop Thuispakketten. Tijdens de hele Sale a Bration periode die loopt van 5 januari t/m 28 februari kun jij het Workshop Thuispakket t.w.v. € 15,00 helemaal gratis ontvangen als je het productpakket dat bij het Workshop Thuispakket hoort bij mij besteld! Hoe leuk is dat! Je leest er HIER alles over

Workshop Agenda 2021

En dan de workshops die ik nog steeds bij mij thuis aan het Duifkruid houdt. Kleinschalige workshops met maximaal twee workshopgasten maar daardoor zeker niet minder leuk! Ik heb de Koffie en Kaart workshops in een nieuw jasje gestoken en de maandelijkse themaworkshop zijn weer terug op het programma. De informatie over deze workshops vindt je HIER.

Tweewekelijks Koffie&Kaart online

En dit is nieuw! Vanaf vrijdagmorgen 22 januari een tweewekelijkse Koffie&Kaart online workshop. Hierbij gaan we drie kaarten maken en dat kan van alles zijn. Ik ga deze keer de Sale a Bration set Berry Blessings gebruiken met het bijhorende Designpapier. Iedereen kan meedoen. Ik geef in mijn besloten facebookgroep door welk materiaal je moet klaarleggen als je mee wilt doen. Als je mee wilt doen en geen materiaal hebt kun je een K&K pakketje bestellen. Voor het materiaal van drie kaarten betaal je € 7,50 en dat kun je bestellen t/m zondag 17 januari. En niet vergeten: lid worden van mijn facebookgroep: Plezier met Stempels, Inkt&Papier

Translate »