Stampin’Up! Winterwensen; bloghop Stempelschatten november

Je kunt het bijna niet geloven dat we alweer naar het einde van deze maand toegaan. De laatste woensdag van de maand is weer bloghop woensdag met Stempelschatten. Deze maand is het thema ” cadeau- en/of traktatieverpakking” . Om een stempelschat te vinden was deze keer niet zo lastig. Dat is de Nederlandse Stempelset Winterwensen geworden met bijpassende stansen. Een bundel die ik vorig jaar heel veel gebruikt heb maar die nu eigenlijk nog niet van de plank af was geweest. En die ook bij anderen een beetje vergeten lijkt. Toch jammer en daar kan nu wat aan gedaan worden. Maar de cadeauverpakking was toch iets lastiger……iets met keuze stress! Want daar zijn zoveel leukerds van. Het is uiteindelijk deze combinatie van een kaart met een klein cadeautje geworden.

Winterwensen

Hoe leuk is dat om een kaart op deze manier te combineren met een paar waxine lichtjes in deze donkere weken voor kerstmis. Bovendien zou je deze ook nog op kunnen sturen ( doe er wel een bubbelenvelope omheen voor de zekerheid). Het is toch superleuk om zo’n schattig klein cadeautje op de deurmat te vinden als je moe en koud thuiskomt!

De mat voor de kaart is geembossed met wit en daar iets gekleurd met een blending brushes en Coastal Cabana inkt. De losse witte sneeuwsterren zijn uitgestanst uit de Snowy White Velvet sheets uit de mini catalogus

En dan heb ik voor de tag over het cadeaugedeelte heen nog de Giving Gift Dies gebruikt. Ik heb zomaar het idee dat deze stansenset door heel veel mensen over het hoofd is gezien in de minicatalogus juli-dec’21. Deze stansenset is geweldig te combineren met de Tailor made Tags Dies en het geeft een heel leuk effect! Een aanrader als je het leuk vindt om je cadeautjes iets extra’s mee te geven. Je vindt deze stansen op blz.61.

Leuk geworden zo toch! Als je wilt weten hoe ik dit gemaakt heb en wat je nodig hebt dan vindt je dat onde de lijst met iedereen die meedoet aan deze hop. Want jullie willen vast ook wel weten wat zijn gemaakt hebben toch!

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

How To Do

Deze weken staan in het teken van aftellen naar Kerstmis 2021; op mijn YouTube kanaal komt iedere doordeweekse dag een nieuwe video-online met Kerstinspiratie. Vaak is dat een Kerstkaart, soms een gift-card en soms een klein cadeautje. Zo komt vandaag de video online met dit Kaart-Cadeautje. Zo sla je twee vliegen in een klap. De bloghop leuk ingevulde als je de maten wilt weten en hoe ik het gemaakt en de gebruikte materialen is dat te vinden onder de video. De link naar deze video staat hieronder.

Gebruikte materialen voor deze Cadeaukaart zijn via mij te bestellen ; Maak je gebruik van de webshop vergeet dan de hostcode niet voor een leuk extraatje

Product List

Groetjes en nog een hele Fijne Avond! Elly

1 gedachte over “Stampin’Up! Winterwensen; bloghop Stempelschatten november”

  1. Mooie set en zo leuk helemaal tot en met de waxinelichtjes in stijl. Top! Creatieve groet Yvonne

Reacties zijn gesloten.

Translate »