Stampin’Up! Tropical Escape bedank cadeautje

Tropical Escape

Stampin'Up! Puur Natuur

Als wij een paar dagen of weg zijn dan hebben we altijd een lieve oppas voor onze kat Tommie. Om mijn waardering te laten blijken maak ik dan altijd een klein bedank cadeautje voor de oppas. Dit keer heb ik het Tropical Escape DSP  en de Nederlandse Bundel Puur Natuur gebruikt.

Hiermee zie je dan gelijk dat je verschillende sets kunt combineren! Naast het cadeautje heb ik nog een label voor aan het bosje bloemen gemaakt. Hieronder vindt je de gebruikte materialen.

Bestellen

Wil je een van bovenstaande producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen?  Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten!  Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in bovenstaande productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet!

Kaartenbuffet

De Tropical Chic Stempelset ga je zeker vinden in het aanbod van het Kaartenbuffet dat op 27 september tussen 13.30 – 16.00 uur!  Dit zijn de stempelsets die ik ga gebruiken voor het kaartenbuffet, wat het gaat worden blijft nog even een verrassing! Tijdens het kaartenbuffet kun je gezellig aanschuiven om een kaartje te maken, de catalogus te bekijken, kopje thee/koffie te drinken. Je leest er hier meer over! Natuurlijk mag je contact opnemen als je vragen hebt! Hieronder zie je de stempels die ik ga gebruiken; de kaartjes krijg je de komende weken kleine stukjes van te zien.  Kom gezellig aan op 27 september om een mooie kaart te stempelen!

Groetjes en Geniet van je dag! Elly

 

 

Translate »