Stampin’Up! Tijdloze Tulpen; In-Colors 2021-2023

Vandaag is er weer een facebookhop. Deze keer met een groep Nederlandse Demonstratrice. Een hop vol Lente-inspiratie. Als je hier bent gekomen via mijn facebookpagina weet je dat al. Ik heb voor de Tijdloze Tulpen gekozen. Een van de blijvertjes in de nieuwe jaarcatalogus 21-22 van Stampin’Up! Maar voor het stempelen het ik gekozen voor de Nieuwe In-Colors 2021-2023. Een geweldige mooi nieuwe kleurlijn! Wij als demonstratrice mochten een voor-order plaatsen en als de nieuwe kleuren uitkomen is dit voor mij altijd wel een “must have” dingetje.

Vijf nieuwe kleuren

Mag ik je voorstellen: Polished Pink-Pale Papaya-Evening Evergreen-Soft Succulent- Fresh Freesia. De vijf nieuwe In Colors! De basisbox voor deze kaart ( het is echt een kaart!) is gemaakt van Polished Pink kaartkarton. De tekst is gestempeld met Evening Evergreen. Alle blaadjes en bloemstengels zijn gestempeld met Soft Socculent en tot slot zijn de tulpen gestempeld in Pale Papaya, Fresh Freesia en ook weer het Polished Pink.

Kaartboxje

Deze kaartbox past in een een gewone C6 enveloppe en is leuk om te maken. Je kunt hem zo vol plakken als jij wilt. Ik heb voor de inhoud 6 tulpen gebruikt met steeltjes en bladwerk. De matjes die ik erop heb geplakt zijn ook alle vier gestempeld en voor het uitstansen van de tekstlabel ik de Layering Ovals gebruikt en de stempelset “Voorjaarswensen”. De laatste twee gaan niet mee door naar de nieuwe jaarcatalogus. Dit zijn zogenaamde uitloop-artikelen en dan is het echt niet meer te bestellen als de voorraad op is. De maten van het boxje zijn:

  • Kaartkarton : 10,5 x 29,6 cm ( halve A4 in de lengte gesneden) rillen op de korte kant op 5,5 cm en rillen en snijden op op de lange kant op 4 cm-14 cm-18 cm en 28 cm ( zie video)
  • Matten met basic white: 2 x 4,5 x 3,5 cm en 2 x 4,5 x 9,5 cm
  • 2 strookjes kaartkarton in dezelfde kleur als de kaartbox: 13 x 2 cm rillen aan beide kanten op 1,5 cm

En zo doe je dat:

video volgt zo snel mogelijk! wordt aan gewerkt!

Gebruikte Producten

Product List
Tijdloze Tulpen Bundle (Dutch)
€ 39,50
Voorjaarswensen Cling Stamp Set (Dutch)
€ 30,00
Layering Ovals Dies
€ 42,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Magenta Madness A4 Cardstock
€ 10,50
Just Jade Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Cinnamon Cider Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Misty Moonlight Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Bumblebee Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Magenta Madness Classic Stampin' Pad
€ 9,00

De Producten die ik heb gebruikt zijn allemaal te bestellen via mijn webshop of direct bij mij via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com of dit bestelformulier. Met een voorbehoud; de in colors 2021-2023 zijn te bestellen vanaf 4 mei. En de uitloopproducten zijn te bestellen zolang de voorraad strekt.

Op welke manier jij wilt gaan bestellen is aan jou! Als je in de webshop bestelt vergeet de hostcode niet te gebruiken, deze vindt je naast dit blogbericht in de zijbalk. In de webshop kun je betalen via PayPal of een creditkaart. Bestel je direct bij mij dan heb je de keuze om te betalen via een Tikkie of een betaalverzoek. Hierboven vindt je de producttabel met producten die ik in de video gebruik.

Heb jij nog geen jaarcatalogus ontvangen bestel er dan een via dit formulier.

Een hele fijne dag, geniet van het Lente-weer en tot een volgende keer! Groetjes Elly

Translate »