Stampin’Up! Themaweken Elly Create!

Themaweken Elly Create!

Deze zomerweken worden mijn themaweken. Ik ga iedere week mogelijkheden te laten zien in één thema. Dat zal van alles zijn: stempelsets, mini albums, Designpapier, All-Inclusive Kits, You can Make it Kits,  als jij iets graag wil zien mag je me dat ook laten weten onder dit bericht of via de mail.   Lijkt dit je wel leuk? Geef je dan op om mijn blogberichten te volgen via email (via de link in de zijbalk) en je krijgt een berichtje in je mailbox als er een nieuw bericht online komt.

Lovely Floral Dynamic Textured Impressing Embossing Folder

Zo dat is een hele lange titel voor een wel hele mooie embossingfolder! Ik ga de rest van deze week de Lovely Foral Folder noemen…Deze embossingfolder ga je deze week in verschillende kaarten terugvinden op mijn blog samen met de watercolortechniek. Met deze Embossingfolder maak je een supermooie reliëfafdruk in het papier die je dan weer op verschillende manieren kunt bewerken. Op deze foto’skun je zien hoe mooi en diep de Lovely Floral Folder embossed.

Watercolortechniek

Ik heb de afdruk ingekleurd met de watercolorpencils. Ik vind dit heel een mooi effect en heerlijk rustgevend om te doen. De kaartbasis is in Mint Maceron Cardstock, het randje onder de afdruk heb ik met Mint Maceron inkt en de brayers ingekleurd. Zoals als genoemd heb ik de geëmbossde afdruk ingekleurd met de watercolorpencils en verschillende zachte kleurtjes inkt. Als laatste een tag met tekst uit een van de 12!  Nederlandse Stempelsets  In de bloemetjes zetten afgewerkt met een roosje uit de share what you love kit.  Dit is een hele leuke embellishmentkit en een schattig doosje!tampin'Up! Lovely Floral Dynamic Textured Embossing folder

Maandelijkse Stempelavond en Stempelmorgen

Voor donderdagavond 21 juni en vrijdagmorgen 22 juni heb ik de laatste voorzomerse workshop op de agenda staan

  • 21 juni 19.30-22.00 uur
  • 22 juni 10.00-12.30 uur

We gaan op deze workshop een leuk mini-album maken waar je bijvoorbeeld een dagboekje van je vakantie van kunt maken met foto’s, aantekeningen en alles wat je wilt bewaren als herinnering aan een (hoop ik) mooie zomer!

Daarnaast mag je de nieuwe jaarcatalogus  rustig bekijken. Hij is weer prachtig! Leuke ideeën en mooi foto’s, een plezier om door te bladeren! Wil jij een jaarcatalogus meenemen naar huis? Geef dit dan even door bij je aanmelding!

De kosten voor de workshop zijn € 10,00. Hiervoor ontvang je een mooi gevuld workshoppakket. Uiteraard zijn ook de koffie/thee met iets lekkers daarbij bij de prijs inbegrepen. Geef je snel op voor een gezellige en creatieve avond/morgen!

 

Gebruikte Materialen en Bestellen

Hieronder vindt je de Stampin’Up producten die ik voor de kaart heb gebruikt.  Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 krijg je de bezorgkosten á € 5,95 van mij. Stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com of vul het contactformulier in met jouw bestelling. Na ontvangst van betaling gaat je bestelling direct weg en wordt deze rechtreeks bij jou thuisbezorgd door UPS .

Translate »