Stampin’Up! Thank You met Dragon Fly Garden Bundel!

Vandaag een bloghop met heel veel internationale Stampin’Up! Demonstratrice. Ik heb namelijk besloten om ook dit jaar deel te nemen aan de business-trainingen van Kylie Bertucci. Dat betekent dat ik ook weer maandelijks mee kant hoppen met deze groep. En dat is een mooi extraatje! En het thema: Thank You kon niet beter zijn deze keer!

Bedankje aan mijn teamleden

Afgelopen weekend hebben we de jaarlijkse OnStage gehad ( zie vorig blogbericht) en dan is het een goed gebruik om je eigen teamleden ook een bedankje te geven. Omdat zij voor mij gekozen hebben kon ik bereiken wat ik heb bereikt. En daar mag beste een kleine attentie met een bedankje tegenover staan. Daad bij woord gevoegd. Ze krijgen allemaal het mooie Stampin’Up! Notitieboek toegestuurd en daar heb ik natuurlijk een bedankkaartje bijgedaan!

De bedank-kaarten zijn gemaakt met een nieuwe bundel! De Dragonfly Garden bundel die vanaf januari te bestellen is. Zo krijgen ook zij vast een inkijkje in de nieuwe minicatalogus en ik kon er lekker mee aan de slag!

Hop nog even door voor meer inspiratie!

Er zijn heel veel nieuwe demonstators die net meedoen met deze hops, het is dan extra leuk als je nog even bij hen kijkt en er ook een reactie achterlaat! Heel veel plezier met hoppen!

Veel plezier met hoppen en tot snel! Groetjes Elly

7 gedachten over “Stampin’Up! Thank You met Dragon Fly Garden Bundel!”

  1. These are beautiful cards. I love the dragonfly bundle. Thanks for the inspiration. Enjoy your day!

Reacties zijn gesloten.

Translate »