Stampin’Up! Tasteful Touches

Vandaag de tweede serie kaarten voor de Kaart&Koffie van volgende week woensdag en donderdag. Online pakketjes zijn t/m 31 juli te bestellen! Wil je meer informatie over de fysieke Kaart&Koffie of over de mogelijkheden tot het bestellen van de online Blijf thuis-Blijf creatief kaart&koffie klik dan op de knop hieronder.

Tasteful Touches kaart 1

Deze keer heb ik de serie kaarten als basiskleur Night of Navy gebruikt. Wil jij een andere basiskleur vraag het me dan, want deze keuzemogelijkheid houd ik altijd open tijdens mijn workshops. Het eerste kaartje heeft een basis van Night of Navy, er is designpapier gebruikt en ook de embossingfolder is op verschillend lagen gebruikt….tasteful touches…je moet deze kaart voelen om te weten waar de embossingfolder is gebruikt.

Tasteful Touches kaart 2

Ook hier weer een basis van Night of Navy, de embossing die ik gemaakt heb net de embossingfolder is nu wel zichtbaar op de mat die onder alle “puzzelstukjes”desigpaper is gebruikt. Deze “puzzelstukjes”zijn allemaal uitgestanst met een van de stansen uit de ……stansenset. De gebruikt kleuren: Night of Navy, Early Espresso en

Tasteful Touches kaart 3

En dan kaart drie, hierbij is gestempeld, heb ik “masks”gebruikt en gescheurd! Zo leuk om onder je handen een totaal anders dan anders kaartje te zien ontstaan! Ik vind deze stiekem de leukste van de drie en dat komt omdat ik stempelen in de basis toch het allerleukste vind om te doen.

Ook de binnenkant van de kaarten hebben iets extra’s, gewoon omdat ik dat mooier vind en omdat het net dat beetje extra geeft dat een handgemaakte zo uniek maakt! Bij mij krijgen de enveloppen ook een stempel mee die matched met de inhoud.

De keuze is reuze

Zowel tijdens de fysieke workshop als voor de kaartpakketjes thuis: de keuze voor wat je maakt of besteld is helemaal aan jou, je mag drie kaarten uit een serie maken, drie kaarten uit de drie verschillende serie’s of wat jij maar wilt combineren! Natuurlijk mag je meer dan drie kaarten maken of bestellen daarvoor betaal je dan een klein bedrag extra.

Bestel je de Blijf Thuis-Blijf Creatief kaartpakketjes dan krijg je alles gestanst en gesneden toegezonden, het enige wat niet meegestuurd kan en mag worden zijn de stempelafdrukken die ik op de kaarten heb gebruikt. Op het bestelformulier vind je wel de mogelijkheid om de stempelsets/bundels mee te bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook je gewoonde stempels gebruiken die jij al hebt! Je zal zien dat als je die gebruikt er ook verrassend leuke en mooie kaarten ontstaan.

GROETJES TOT MORGEN…BLIJF LEKKER CREATIEF BEZIG, ELLY

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »