Stampin’Up! Sweet Ice Cream; videohop Lovely Stampers

Vandaag weer een hop! En deze keer is het een videohop. En hiervoor ben ik los gegaan met de Ice Cream Corner productcollectie. Ik had hier afgelopen week veel meer mee willen laten zien maar soms loopt het anders dan gepland! Nog heel even dan mag ik mijn tijd helemaal in mijn Stampin’Up! bezigheden gaan steken! Superfijn en zoveel zin in! Maar nu even terug naar vandaag: de videohop. Ik heb een cadeau-boxje gemaakt om weg te geven met een tegoedbon voor een lekkernij. Nu het zonnetje weer schijnt lokken de ijssalons….

IJs, IJS, Baby!

De inspiratie en uitvoering dank ik helemaal aan Frau Grape! Bij haar heb ik dit leuke tractatie-idee gevonden en ik vond het zo leuk dat ik het heb nagemaakt om het ook hier te laten zien. Nu moet ik wel zeggen dat ik jaloers ben op de duitse teksten dit keer….zo veel toepasselijker dan ze in het engels zijn. En dat komt niet vaak voor! Dus alle credits voor Alexandra Grape, en dit keer is alleen de uitvoering echt van mij.

Een kaartje voor …

Een minikaartje gemaakt van het Thick Basic White. Dez kleuren uit deze procuctcollectie doen me smelten….de afbeelding nog veel meer. Hiervan krijg ik echt zin in ijs! Heerlijk die vervaagde pastelkleuren met hier en daar een felle tint. Ik wordt er altijd weer blij van -nu wordt ik dat zowiezo wel van ijs, hihihi…. De ijsjes zijn uit het designpapier geknipt en de teksttag is uitgestanst met de Tasteful Labels stansen

“Aangeklede”mini-enveloppe

Dan hebben we een eveloppe nodig om het kaartje in te doen en dat is deze leukers geworden. Deze mini-enveloppen vindt je ook in het Stampin’Up! assortiment en soms vergeet ik ze even. Maar altijd komen ze wel weer een keer van pas en zo ook voor dit leuke weggevertje! Leuk versierd met lekker ijs in fijne kleurtjes!

Cadeauboxje

En dan tot slot het boxje waar alles ingaat. Bijpassen met een “schudkaartje”erop en zo heb je een superleuk minicadeautje om weg te geven! Zeg nu zelf; als je dit ziet krijg je toch zin aan ijs? Altijd goed toch!

Basismaten:

  • 1 mini-enveloppe 3″x 3″
  • Acetate Card Box
  • 4 matten Bermuda Bay: 7,3 x 7,3 cm 3 matten designpapier 7 x 7 cm
  • kaartje thick basic white 15 x 7,5 rillen op 7,5 cm
  • resten basic white om te stempelen en tekstlabels te maken.
  • stukje window sheet : 7×7 cm

Gebruikte Materialen

Hieronder de tabel met de Stampin’Up materialen die ik heb gebruikt om de boxjes te maken. De eerste twee producten heb ik voor alle drie de boxjes gebruikt . De producten die daarna volgen zijn op volgorde van de boxjes zoals ze hierboven staan. Natuurlijk is alles dat ik heb gebruikt ook te bestellen bij mij ( per e-mail of bestelformulier) of in mijn webshop

Product List
Ice Cream Corner Suite Collection
€ 68,25
Sweet Ice Cream Bundle
€ 38,50
Ice Cream Corner Designer Series Paper
€ 14,00
Ice Cream Corner Sprinkles
€ 7,25
Blackberry Bliss Striped Ribbon
€ 8,50
3-1/8" X 3-1/8" (7.9 X 7.9 Cm) Acetate Card Boxes
€ 7,25
Basic White 3" X 3" (7.6 X 7.6 Cm) Envelopes
€ 12,00
Card Stock A4 Bermuda Bay
€ 10,50
Basic White A4 Thick Cardstock
€ 10,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Window Sheets
€ 6,00
Foam Adhesive Strips
€ 9,50
Soft Sea Foam Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Early Espresso Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Coastal Cabana Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Melon Mambo Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Cinnamon Cider Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Blackberry Bliss Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Banners Pick A Punch
€ 28,00

Fijn Weekend en tot volgende week! Groetjes Elly

Translate »