Stampin’Up! Special Someone

Ik ben nu echt helemaal uit mijn comfortzone gegaan! Het maken van verjaardagskaarten en andere kaarten is niet mijn eerste impuls als ik aan de slag ga met stempels en papier….Maar ik verstuur nog steeds wekelijks een aantal kaarten in het kader van help elkaar deze crisis door#maakeenkaartverstuureenkaart. En afgelopen week kwamen er steeds meer verzoekjes om een kaartje te sturen naar jarige kindjes.

Verjaardagskaarten

Stampin’Up! Special Someone

Ja en dan moet je toch iets gaan bedenken. Ik had nog wat Designpapier liggen. De bijpassende stempelset heb ik niet maar de set Special Someone stond nog ongebruikt in mijn kast. En die is leuk! Wat heb ik een plezier gehad met het maken van deze kaarten!  Ik vond dan ook dat er met deze stempelset een filmpje moest komen.

 

Shakercard

Stampin’Up! Special Someone

Voor het filmpje heb ik deze Shakercard gecasseerd van Kayla Renee. En wat is deze ook leuk! Bekijk het filmpje om te kijken hoe deze gemaakt wordt.

 

de maten voor deze kaart

Stampin’Up! Special Someone

  • Basiskaart: 21 cm x 14,5 cm
  • mat 1: 14 cm x 10 cm
  • Mat 2: 13,5 cm x 9,5 cm
  • stukje windowsheet: 12 cm x 8 cm
  • insert binnenkant kaart: 13,5 cm x 9,5 cm

Gebruikt Materialen

 

blijf gezond, blijf nog even thuis en tot snel! Elly

Translate »