Stampin’Up! SOL Mini Album

Stampin'Up! Sale a Bration, MINIalbumMaandelijkse SOL

Afgelopen maandag hebben wij met de Lovely Stampers een teamsol gehad (Stamping on Line). Deze keer had Kaylee de SOL voorbereid en ook nu was die weer superleuk. Het is altijd weer een verrassing wat we maken, het enige wat we weten is het materiaal dat we klaar moeten hebben liggen. Deze keer gingen we een mini-album maken met enveloppen. De basis was klaar aan het einde van SOL de rest mag nog naar eigen inzicht afgemaakt worden.

YCCI

Ik ben vandaag (woensdag)  weer aan de knutsel geweest en moest nog aardig wat doen, eerst drie kaartjes gemaakt voor de KIT, kon nog net!  Vandaag moeten ze opgestuurd worden voor het blog van Hèléne den Breejen over de You Can Create it kit. Hier maak ik later nog een berichtje over. Nu eerst het Mini-Album!

Stampin'Up! Mini Album , Sale a BrationMINI ALBUM

Omdat ik de “verkeerde”kaartmaat heb gebruikt  moest ik eerst nog aan de slag om een nieuwe omslag te maken. Kaylee had voor de SOL  notecards en envelloppen gebruikt  en ik heb de gratis Tutti Frutti Cards en Enveloppes uit de Sale a Bration gebruikt en die zijn net iets groter! Dus vandaar dat de omslag “even”opnieuw gemaakt moest worden!  Daarna kon het opleuken van het mini album  beginnen en ik heb vandaag de voorkant en de eerste 2  bladzijden wat extra’s gegeven. Ik heb hiervoor een stukje extra cardstock in de enveloppen gedaan voor een foto , versierd met het Bubbles& Fizz DSP, bijpassen cardstock en kaartjes uit de Petal Passion M&M card pack. Morgen weer verder! Dus wil je er meer van zien kom dan morgen ook nog even meelezen!

Stampin'Up! Mini Album, Sale a Bration

Make&Take

 

Ook iets leuks maken met de produkten uit de Sale a Bration? Kom dan vrijdag lekker even knutselen!  Make&Take bij mij thuis (Duifkruid 43, Swifterbant). Een make & take is een mogelijkheid om eens kennis te maken met de producten van Stampin’Up. Hierbij bepaal je zelf hoe lang je wilt blijven en hoeveel kaartjes  je maakt. Een uurtje over? Kom het proberen! Heb je zin om langer te knutselen en een aantal leuke kaarten te maken? Ook prima. Mijn huis staat open van 10.30 tot 14.00 uur en je mag zoveel kaarten maken als je wilt! Materiaal, koffie en thee is inbegrepen. De basiskosten  bedragen € 2,50 en voor iedere kaart daarboven betaal je per kaart met enveloppe € 1,25.

Voor meer  informatie over de workshop mogelijkheden mag je een kijkje nemen op de deze pagina! Bel of mail me als je hier meer over wilt weten!

De produkten die ik heb gebruikt vind je hieronder en kun je allemaal via mij bestellen! Als je op een van de foto’s klikt wordt je direct door gelinkt naar de bestelsite van Stampin’Up, als je via deze site besteld moet je betalen met een creditkaart, wil je dit liever niet stuur me dan een mail met je bestelling en ik zorg dat jij je spulletjes zo snel mogelijk in huis hebt!

 

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com , vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten! Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

2 gedachten over “Stampin’Up! SOL Mini Album”

Reacties zijn gesloten.

Translate »