Stampin’Up! Snowflake Whishes Bloghop Positive Inkers November

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Vandaag is het alweer 1 november en dan wordt er weer gehopt met een aantal internationale Stampin’Up! Demonstrators. Wij vormen met elkaar het Positive Inkers Global Design team. Het intiatief voor deze groep komt van Sandy Mc Cullough uit Canada. En ook ik mag deel uit maken van dit international gezelschap. Deze maand werken we allemaal met de onderstaande “sketch”

Ik ben benieuwd naar wat de anderen ermee gedaan hebben! Hieronder zie je wat ik ervan gemaakt heb.

Geen Snowflake Wishes?

Natuurlijk is er zoals ieder jaar wel degelijk de wens dat de kerst wit wordt en wensen we dat er op kerstavond mooie witte sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen! Ieder jaar hopen we erop in Nederland en het gebeurd bijna nooit! Meestal zijn onze kerstdagen overgoten met grijzig weer en komt het groen en het licht van de kerstbomen…..

Daarom heb ik naar aanleiding van de kaartsketch gekozen voor heldergroene kerstbomen en ben daarvoor aan de slag gegaan met de Perfectly Plaid stempelset en de Pine Tree pons. Voor de achtergrond heb ik de fraaie dennenboom uit de Winterwoods stempelset gebruikt en deze uitgestanst met de bijpassende stans.

De basis is wat grijzig (als verwijzing naar het gebruikelijke kerstweer hier in Nederland?) Natuurlijk hoort daar een mooie kerstwens bij en daarvoor heb ik een stempel gebruikt uit de Nederlandse Stempelset Cadeauseizoen ( de engelse versie hiervan is de “Wrapped in Christmas”stempelset. Mooie set met heel bruikbare teksten voor de decembermaand want je vindt er niet alleen kerststeksten in maar ook Sint-wensen en als er iets oer-hollands is dan is het wel het Sinterklaasfeest. Daarover lees je meer in het vorige blogbericht.

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Raja-Guru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Karen Bird-Day – USA

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Producttabel en Bestellen

Product List

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de stempelsets/bundels die ik voor de kerstkaarten ga gebruiken. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Fijn Weekend, blijf gezond, blijf positief en blijf creatief! Groetjes Elly

11 gedachten over “Stampin’Up! Snowflake Whishes Bloghop Positive Inkers November”

  1. I love the two stamp sets together. This is a great interpretation of the sketch.

  2. Simply stunning, Elly! I love that you used the Sahara Sand base to reflect the winter weather, too. One day, I do hope to visit The Netherlands…it has been on my list for a long time.

  3. I love the simplicity of your card Elly! Thank you for being part of our global design team blog hop!

    • Dank je wel! Het was even buffelen afgelopen week maar het is allemaal gelukt! Zelfs deze kaart! Fijne zondag! Gr.Elly

Reacties zijn gesloten.

Translate »