Stampin’Up! Siertuin Collectie

Ook vandaag weer een blog met een Collectie waarin een Nederlandse Stempelset is opgenomen. Het is een collectie die ik al eerder voorbij heb laten komen en waarbij je je een tutorialbundel ontvangt met maar liefst 90 verschillende werkbeschrijvingen van demonstrators van over de hele wereld als je een van de bundels of het hele pakket besteld bij mij.

De collectie bestaat uit twee zeer uitgebreide bundels, een mooie embossingfolder, prachtig designpapier, lint en leuke goudkleurige edelsteentjes. Zoals ik al schreef heb ik er al een aantal blogs over gemaakt en ook een fb-live en helaas…..die heb ik gewist ( per ongeluk), gelukkig is er no wel een blog bewaard gebleven De collectie was in april te bestellen als pre-pre order. Hij blijft mooi natuurlijk en nog steeds te bestellen, als collectie of gewoon alles los van elkaar. Klik op de linkknop hieronder voor een productlijst met bestelnummer.

Bestellen

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt . Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

dat was het voor deze keer, blijf creatief en een hele fijne dag verder vandaag! Groetjes Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »