Stampin’Up! Siertuin Collectie

Ook vandaag weer een blog met een Collectie waarin een Nederlandse Stempelset is opgenomen. Het is een collectie die ik al eerder voorbij heb laten komen en waarbij je je een tutorialbundel ontvangt met maar liefst 90 verschillende werkbeschrijvingen van demonstrators van over de hele wereld als je een van de bundels of het hele pakket besteld bij mij.

De collectie bestaat uit twee zeer uitgebreide bundels, een mooie embossingfolder, prachtig designpapier, lint en leuke goudkleurige edelsteentjes. Zoals ik al schreef heb ik er al een aantal blogs over gemaakt en ook een fb-live en helaas…..die heb ik gewist ( per ongeluk), gelukkig is er no wel een blog bewaard gebleven De collectie was in april te bestellen als pre-pre order. Hij blijft mooi natuurlijk en nog steeds te bestellen, als collectie of gewoon alles los van elkaar. Klik op de linkknop hieronder voor een productlijst met bestelnummer.

[button url=”https://s.tamp.in/yJfOTm” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]klik hier voor de productlijst[/button]

Bestellen

dat was het voor deze keer, blijf creatief en een hele fijne dag verder vandaag! Groetjes Elly

Translate »