Stampin’Up! Seashells& meer; Bloghop Stempelschatten

Laatste woensdag van de maand en dan hebben we een bloghop met Stempelschatten. Met deze hop willen wij jullie de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi laten (her)ontdekken door ze weer even in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je (nog) maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn! Deze maand het thema achtergrond naar de voorgrond…..en dan heb je al iets voorbereid met het thema van augustus….oeps wat nu!

Goede raad is duur; en mij is vaak genoeg verteld dat je onder druk slecht presteert….kijk en oordeel zelf 😉

Zomers en mooie pastels

Ineens bedacht ik dat ik wel iets kon leuks doen met een van onze embossingfolders want daar zitten echt pareltjes tussen! En de seashells 3D embossingfolder is er daar een van. In combinatie met het pearlescent speciaal papier is het een plaatjes van een achtergrond die je heel goed op de voorgrond kunt plaatsen. Om de schelpen nog net wat meer mee te geven heb ik ze met de Blending Brushes heel voorzichtig nog wat verschillende kleurtjes gegeven en ook de waterplanten kregen wat kleur mee. Deze kleur heb ik ook gelijk voor de basiskaart gebruikt. Het mooie en zachte Soft Sea Foam.

Tsja en dan nog een tekst want dat maakt een kaart toch af! Zon, zee en schelpen laten zicht natuurlijk geweldig combineren met een zomerse cocktail. En laat ik die stempelset nothing is better than nu ook nog in de kast hebben; ook zo’n schattig pareltje dat we weinig tot nooit meer zien; zonde om te laten staan toch!

Ook de binnenkant nog even meegenomen om het zomerse gevoel helemaal af te maken.

Nog nooit zo snel iets bedacht en ook nog uitgevoerd; ik ben uiteindelijk best wel tevreden met het eindresultaat en heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

Fijne Avond nog en tot een volgende! Groetjes Elly

PS en het projectje dat ik niet had hoeven maken? Een kleine sneak peek zie je hieronder en er komt morgen een video online waarin ik laat zien hoe ik dit heb gemaakt.

Gebruikte producten en Bestellen

Voor de lijst met gebruikte producten; klik op de knop hieronder

Alle producten waar ik mee werk zijn via mijn te bestellen. Iedere vrijdag plaats ik een verzamelbestelling. Zo kun je besparen op de verzendkosten; bestel je een van mijn maanpakketten dan kan je bestelling op verzoek met het maandpakket meegestuurd worden ( ik zal dat altijd even navragen) .

Bestellen kan direct bij mij in de webshop. Bestel je in de webshop vergeet niet om de HOSTCODE – deze vind je in de zijbalk naast/onder dit bericht – te gebruiken. In de webshop betaal je altijd via PayPal ( hier kun je een gratis account van aanmaken) of via een creditcard.

Betaal je liever “gewoon” via een betaalverzoek dan kun je natuurlijk ook direct via mij bestellen; via ellyrijnvissu@gmail.com of via dit bestelformulier

8 gedachten over “Stampin’Up! Seashells& meer; Bloghop Stempelschatten”

  1. Dit is een prachtige Embossingfolder. Leuk de combinatie met de cocktails. Echt een vakantiekaartje. Erg mooi! Creatieve groet, Yvonne

  2. Hoi Elly, als ik op de link ‘mini catolgus juli december’ klik zegt hij dat hij de site niet kan vinden en error of zo 😄

    • IK heb het gerepareerd; hij doe het weer! Wel even geduld want het “laden” van dit bestand duurt soms wat lang. Gr. Elly

  3. Wat een geweldige kleuren heb je in deze kaart verwerkt Elly. Zo mooi zacht en subtiel! En ik houd van mixen en matchen, deze embossingfolder doet het bijvoorbeeld geweldig met de stempelset van de cocktail! Deze ligt bij mij trouwens ook klaar om te gebruiken! Het is er nu echt weer voor he! Onder druk heb jij dus uiteindelijk hartstikke goed gepresteerd! Echt een heerlijke zomerse kaart is het geworden! En toffe inspiratie!

    • Dank je wel Annette! En veel plezier met stempelen; benieuwd wat voor mooie creaties er nu weer uitrollen!

  4. Strand, schelpen en cocktails… gewaagde combinatie, maar dan op een gezellige manier. Heerlijk zomers! En dan dat Parelmoerpapier, prachtig!

    • dank je wel; zomertijd, strand en cocktails….heel cliché maar er zijn zoveel variaties op te bedenken dat het leuk blijft.

Reacties zijn gesloten.

Translate »