Stampin’Up! Scraplayout Painted Harvest

Scraplayout Painted Harvest

Vrijdag alweer…waar blijft de tijd! Vandaag een scraplayout met de Painted Harvest stempelset die deze week in de schijnwerpers staat. Een set die al een poosje meegaat maar die ik nog steeds geweldig vind om mee te werken! Omdat Stampin’Up! alle materialen en kleuren zo geweldig op elkaar afstemt is het genieten om zo’n layout in elkaar te zetten! Dit is hem geworden voor deze week, ik vind hem helemaal leuk. Foto’s gaan er later nog op omdat ik deze met een speciaal iemand in mijn achterhoofd heb gemaakt.Stampin'Up! Painted Harvest

 

Gebruikte Materialen

Voor de basis heb ik een 12″ x 12 ” inch cardstock gebruik in Mango Melody. Vervolgens heb ik de pagina opgebouwd. Een flink stuk Very Vanilla dat ik heb gestempelt met de Painted Harvest.De randjes heb ik met Mango Melody gesponst. Hieronder gebruikte ik een strookje cardstock in Cajun Craze. Daar overheen heb ik een strook Pear Pizzazz cardstock gebruikt, bestempelt met een tekst uit de Painted Harvest set in dezelfde kleur en de randjes aangezet met een douber. Voor de foto’s heb ik 2 layer (of matten) gesneden  en op de grootste layer heb ik nog wat geponste blaadjes  geplakt. De bladpunch is samen met de stempelset te gebruiken.

Stampin'Up! Painted Harvest

Wat is Scrappen?

Scrappen is een hele leuke manier om je  foto’s te verwerken.  We hebben met z’n allen nog nooit zoveel foto’s gemaakt en er zo weinig mee gedaan. Het meeste blijft toch op je telefoon staan…Telefoon weg, foto’s weg en dat is toch zonde. Zo verdwijnt er veel beeldmateriaal dat voor later nog heel leuk kan zijn! Mijn kinderen kijken bijvoorbeeld graag terug in baby – en kinderalbums die ik van ze heb gemaakt. Nog niet gescrapt, gewoon heel ouderwets ingeplakt want die leeftijd hebben ze 😉 ! Vanaf de eerste keer dat ik heb gezien wat je kunt doen met scrapbooking ben ik er weg van! Scrappen is heel leuk om te doen en je houd er ook nog eens een geweldig foto-album aan over. Omdat het materiaal van Stampin’Up zo perfect op elkaar is afgestemd vind ik het fijn om daarmee te werken. Je houd de keuzes beperkt maar er is meer dan voldoende  voorhanden zodat je aan het eind van ‘fotoboekendag’ niet tussen een berg materiaal zit zonder dat er iets uit je handen is gekomen. Dat vind ik persoonlijk heel fijn. En het materiaal van Stampin’Up! is simpelweg perfect op elkaar afgestemt, goed van kwaliteit en geweldig om meer te werken! Alles wat je nodig hebt is via mij te bestellen en ik zou het geweldig vinden om een aantal workshops te kunnen organiseren voor een groepje mensen die dit eens willen uitproberen! Daarbij denk ik aan 4 op elkaar volgende “lessen”waarin je verschillende manieren van fotoverwerking met scrappen kunt gaan uit proberen. Als je belangstelling hebt laat me dan even weten! Plaats een reactie onder dit bericht of neem even contact op met mij.

Bestellen van Gebruikte materialen en Aanbiedingen

Stampin'Up! Worldcardmakingday

Als je een bestelling wilt plaatsten verzorg ik deze heel graag voor je! Hieronder vindt je de gebruikte materialen van de scrap-pagina. Ook andere producten bestel ik natuurlijk mee en vergeet de mooie aanbieding niet die nog tot en met 7 oktober geldig is. In de vorige blogberichten kun je er alles over vinden

Vul het bestelnummer, een produktomschrijving en eventueel de prijs in op het bestelformulier of stuur me een mailtje met deze gegeven, nadat ik je bestelling heb ontvangen stuur ik je  een mail met een betaallink. Na betaling komt jou bestelling rechtstreeks  naar je toe. Deze wordt dan bij jou thuis bezorgd door UPS! Bij een bestelling boven de  € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij een kleinere bestelling die rechtstreeks naar je toe komt zijn de verzendkosten € 5,95. Woon je bij mij in de buurt en kan je zelf je bestelling op komen halen? Iedere 1e en 3e week van de maand plaats ik op vrijdagmiddag rond 15.00 uur een verzamelbestelling waarbij ik de verzendkosten voor mijn rekening neem. Wil je hiervan gebruik maken dan mag je je bestelling plaatsen via mail,  via het bestelformulier of je belt me even! Zodra ik de pakketjes klaar heb laat ik weten dat je het kunt komen halen!

Als je op een van de foto’s in de productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online  Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet

Groetjes en fijn weekend! Elly

Translate »