Stampin’Up! Sale.a.Bration

Sale a Bration

Het jaarlijkse stempelfeestje, de Sale a Bration,  van Stampin’Up loop ten einde. Nog een ruime week kun je gratis producten kiezen bij een bestelling vanaf € 60,00, plaats je een bestelling van € 120,– mag je 2 gratis level 1 producten kiezen of 1 level 2 product, en bij ieder € 60,00 gaat dat zo door!  Je  mag kiezen uit verschillende stempelsets, Framelits, DSP, Memories&More card pack, lint,  Tutti Frutti  Cards&Enveloppes, kortom teveel om op te noemen! Als je op  SAB1 , SAB2SAB3 drukt wordt je doorgelinkt naar de SAB folders en kun je alles op je gemak bekijken!

Beste Wensen en Amazing You

Vandaag wil ik deze 2 stempelsets die je gratis mag kiezen tijdens  de Sale a Bration in het zonnetjes zetten. Ik heb er drie heel verschillende kaarten mee gemaakt zodat je kan zien wat er zoal mogelijk is met deze stempelsets.

Kaart 1Stampin'Up! Sale a Bration

Deze heeft kaart heeft als basis Whisper White. Op de basis heb ik een aantal kaartjes uit de Sweet Soiree Memories&More card pack gebruikt, ook deze kun je gratis kiezen tijdens de SAB. Vervolgens heb ik met de layering ovals verschillende laagjes, old olive, vellum en whisper white,  uitgestanst. De bovenste ovaal is gestempeld met calypso coral en stempels uit Beste Wensen (SAB product). De kleine tag onder het ovaal  is gestempelt met old olive. Daarna nog “bling”hier en daar en kaartjes is klaar!

 

Kaart 2

Deze kaart heeft als basis Soft Sky, daarop een mat van whisper white die ik heb gestempelt met een stempel uit “Amazing You”, ook een exclusieve SAB stempelset, ik heb gestempelt met soft sky waarbij ik eerst 1x heb afgestempelt zodat je een mooie achtergrond krijgt en daarna pas heb gestempelt op de witte mat. Daarop heb ik een tag gemaakt met vellum en soft sky. Deze heb ik geponst met de Tripple Banner pons. De blauwe banner is gestempelt met een stempel uit Beste Wensen en het bloemetje is weer uit de Amzing You, uitgeknipt en ingekleurd met de Blender Pens. Daarbij heb ik weer wat bling op de kaart geplakt om het “af”te maken.

Kaart 3Stampin'Up! Sale a Bration

Deze heeft een zwarte basis en een witte mat. Voor deze kaart heb ik ook producten uit de voorjaarscatalogus gebruikt . De roze layer is geembossed met de Petal Pair embossing folder en ook het zwart-witte dsp komt uit deze serie producten. Op het ovaal heb ik een achtergrond gestempeld met Powder Pink, het stempeltje komt ook uit een SAB set namelijk de Eclectic Expressions, deze zal je nog wel een terugzien komende dagen. Daarna heb ik weer de Beste Wensen set gebruikt om het sentiment te stempelen.  Onder het ovaal een stukje lint uit het Shimmer Ribbon pack (SAB) en een stukje mini sequin trim voor de finishing touch.

Vind je ze leuk?

Deze sets en alle andere Sale a Bration sets mag je donderdag gebruiken als je naar de maandelijkse stempelavond komt! Ik heb nog een paar plaatsjes vrij…dus heb je in een gezellige creatieve avond? Mail me dan even dan zorg ik dat er ook een pakket voor jou klaar ligt!

En dit zijn de Stampin’Up! producten die ik heb gebruikt.

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com , vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten! Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

Translate »