Stampin’Up! Sale.a.Bration Stempelweek

Sale.a.Bration Stempelweek

Afgelopen vrijdag 15 februari is de second release van de Sale.a.Bration begonnen. Zoals jullie inmiddels wel weten mag  je in drie maanden die de Sale.a.Bration duurt een gratis product uitzoeken ( uit de SAB-folder)bij een bestelling vanaf € 60,00. Bestel je voor € 120,00 dan mag je twee gratis producten of een level II item uit de folder uitzoeken. En dit gaat zo verder in ieder veelvoud van zestig. Omdat ik nog niet zo heel veel heb laten zien van alle leuke producten uit folder 1 ga ik er deze week een Sale.a.Bration Stempelweek van maken! Iedere dag ga ik  projectjes laten zien waarbij ik een set uit de Sale.a.Bration folder gebruik.

Door Dik en Dun en Vlinderdans

Stampin'Up!SAB 2019

Dit is de naam van de Nederlandstalige stempelset die je tijdens de Sale.a.Bration gratis kunt krijgen. Bij deze kleine welness verpakkingen heb ik de teksten gebruikt in combinatie met de Nederlanstalige stempelset Vlinderdans. Deze set vindt je in de Voorjaars-Zomercatalogus op blz.35. Daar staat de Engelse “Butterfly Gala” van deze stempel. Wil jij de Nederlandse versie? Kijk dan in het productcaroussel hieronder voor het bestelnummer of zet bij je bestelling even “nederlands”. Bij de stempelset hoort ook nog een pons die ik gebruikt heb om de vlindertjes uit de ponsen. De stempel en pons zijn als bundel verkrijgbaar met 10% korting. Als je nu deze bundel bestelt met bijvoorbeeld twee inktpads in kleuren die jij mooi vindt mag je al een gratis product uitzoeken. Stampin'Up!SAB 2019

Voor de cadautjes die ik hier laat zien heb ik voor beide verpakking twee kleuren gebruikt. De linkerverpakking is gemaakt in de kleuren So Saffron en Mango Melody. De rechterverpakking is in Lemon Lime Twist en Granny Apple Green. Om het niet helemaal groen te maken heb ik twee vlinders op whisper white cardstock gestempelt in Lemon Lime Twist. De kleurtjes heb ik uitgezocht bij de flesjes die ik ermee verpakt heb. Zo heb je al snel een heel leuk cadeautje!

Door Dik en Dun en Wonderful Romance

Stampin'Up!SAB 2019

Deze twee Cadeautje heb ik ook weer teksten gebruikt uit de Sale.a.Bration stempelset “Door Dik en Dun”.  Als achtergrondstempel heb ik voor deze zachte kleuren de stempelset  “Wonderful Romance” uit de Voorjaars-Zomer Catalogus gebruikt.  Deze stempelset is ook als bundel verkrijgbaar met de prachtige stansen die ik voor deze cadeaudoosjes gebruikt heb. Het linkercadeautje is gemaakt in de kleuren Powder Pink en Flirty Flamingo. Het rechtercadeautje is gemaakt in Very Vanilla en Petal Pink. Op de linkerverpakking zijn de bloemen gestempelt en gestanst, rechts zijn de bloemen alleen gestant. Als je besluit om deze prachtige bundel aan te schaffen mag je er een gratis Sale.a.Bration product bij uitzoeken. Je vind de bundel op blz.11 van de voorjaars-zomercatalogus. Je vindt de lopende Catalogi naast dit blog in de zijbalk. Klik je dan wordt je doorgelinkt naar de lopende online-catalogi. Op een telefoon vindt je alles onder het blog als je doorscrolt naar onder.

Stempelt-Party

Vindt je deze verpakking leuk en wil je graag wat extra’s kunnen bestellen? In de Sale.a.Bration periode loont het extra als je gastvrouw bent van een party. Als jij een aantal gasten uitnodigt kom ik bij jou thuis een mini-workshop geven waarbij we bijvoorbeeld deze leuke verpakking kunnen maken.  Natuurlijk mag jij als gastvrouw uitzoeken wat we gaan doen dit is gewoon een vooreeld en daar heb ik er nog een antal van.Ik geef je hier graag meer informatie over. Neem gerust contact op!

Bestellen

Als je Stampin’Up! producten wilt bestellen verzorg ik graag je bestelling! Wil je een van de producten bestellen die je in dit bericht hebt gezien? Die vind hieronder in de productcarousel. Hierin vindt je de producten met foto, bestelnummer en prijs.  Klik je op een van de foto’s kom je direct in mijn webshop. Als je daar een account aanmaakt kun je direct een bestelling plaatsen. Deze bestellingen kunnen tot op heden alleen met een creditcard betaald worden. Heb je geen creditcard?  Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet. Op deze manier zou je gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om rechtstreeks via mijn webshop kunnen bestellen.

Wil je liever geen creditkaartbestelling plaatsen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je plaatst je bestelling via dit formulier.  Zodra ik je bestelling heb ontvangen kijk ik of alles op voorraad is en of je wel je gratis Sale.a.Bration product heb toegevoegd!  Je  krijgt  van mij bericht met een betaalverzoek. Bij deze bestelling komen er € 5,95 verzendkosten bij het totaalbedrag!  Na ontvangst van je betaling plaats ik direct je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je in de gelegenheid bent om je bestelling op te komen halen bij mij thuis kun je twee keer maand meebestellen met een verzamelbestelling. De eerste en derde vrijdag van de maand plaats ik deze bestellingen. Je bespaart hier de verzendkosten. Zodra de alles binnen is bij mij krijg je een berichtje dat je je bestelling op mag komen halen.

Tot morgen en geniet van het mooie weer! Groetjes Elly

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »